Hungrybox on kolminkertainen Smash Summit -mestari – käytti palkintopuheenvuoronsa Nintendon kritisoimiseen turnausten huonosta tukemisesta

Hungrybox, jota pidetään yhtenä Smashin ”viidestä jumalasta”, palasi jälleen huipulle viime vuoden epäonnistuneen turnauksen jälkeen.

Juan ”Hungrybox” Debiedma nappasi itselleen kolmannen Smash Summit -mestaruuden. Hän peittosi Los Angelesissa pelatussa Summit 9 -turnauksen finaalissa Justin ”Plup” McGrathin, ja on nyt toinen kahdesta pelaajasta, joka on kyennyt mestaruuteen kolmesti. Hänen edellään on ainoastaan toinen legendaarinen pelaaja, Adam ”Armada” Lindgren, joka voitti neljä ensimmäistä turnausta putkeen.

Hungrybox ei palkintokorokkeella kuitenkaan keskittynyt kertaamaan mainiosti sujunutta suoritustaan turnauksessa, vaan hän otti kantaa valloillaan olevaan keskusteluun Nintendon haluttomuudesta tukea turnauksia rahallisesti. Pelaajat ovat jo pitkään olleet erittäin tyytymättömiä tilanteeseen, jossa monet eivät pysty edes korvaamaan matkakulujaan turnaussijoituksillaan.

LUE MYÖS: Nintendon toimitusjohtaja otti kantaa turnauspalkkioihin – suurempia palkintopotteja ei ole tulossa

Hungrybox kehottikin organisaatioita tukemaan ja sponsoroimaan pelaajia, sillä Nintendo ei peliensä turnauksiin juurikaan panosta rahallisesti. Hän halusi kuitenkin vielä kerran vedota julkisesti yhtiöön. ”Nintendo, minun on pakko sanoa, rakastan teitä, mutta te olette ainoita, jotka eivät panosta resursseja tähän skeneen”, Hungrybox tiivisti puheenvuorossaan.

 

 

Lähde: Dotesports.com.

Kuva: Joe Buglewicz / Getty Images.