Vain muutama päivä sitten Dota 2 skenessä kuhistiin, sillä OG:n Sebastian “Ceb” Debs:in ilmoitettiin joutuvan sivuun The International 10 turnauksesta silmäleikkauksen takia. OG ilmoitti vain pari päivää sitten hankkineensa Team Liquidista Michael “miCKe” Vu:n korvaajaksi. Nyt kuitenkin Redditissä leviää kuvakaappaus Steam keskustelusta, jossa miCKe kertoisi OG:n tähtipelaaja sittenkin pelikunnossa!

Uusi päivitys: Ceb on mukana Dota 2 TI10 turnauksessa sittenkin:

Once again proving himself as a role model of dedication to his craft, Ceb IS gonna be playing TI10.

Discover an ode to passion from @Ceb and his sister @vernis_rouge, brought to you by the amazing @BMWEsports.

🌻 Full video: youtu.be/62UEucJI5J8

#DreamOG | #BMWEsports

Päivitys: OG on ilmoittanut, että Cebiä koskeva päivitys on tulossa. Herra on myös nähty pelaamassa Dotaa viimeisen vuorokauden aikana, joten huhut näyttäisi käyvän toteen.

Yes, an update about Ceb is coming today.

Lue myös: Ceb ulkona TI10 -turnauksesta, Micke OG:n stand-in pelaaja!

Redditissä leviää kuvakaappaus Steam keskustelusta, jossa Steam käyttäjä “44” (joka on oletetusti qojqva, Team Liquidin pos1 pelaaja) olisi saanut Vu:lta viestejä, joiden sisältö on varsin yksiselitteinen: “ceb is back”. Vu:n kaveri on totta kai pahoillaan tilanteesta, mutta miCKe jatkaa sanomalla:

Se on ihan okei, me oltaisiin toimittu samalla tavalla, tai oikeastaan me tehtiin samalla tavalla boxin ja suman (viittaa SumaiLiin) kanssa.

Mikäli tämä pitää paikkaansa, saa TI10 jälleen kerran yhden siiven lisää tarinaansa, joka on ollut kaikin tavoin varsin uniikki. Tilanne on toki miCKen kannalta harmittava, sillä Team Liquid ei ole mukana lopputurnauksessa ja herra olisi päässyt puolustamaan titteliä kaksinkertaisen hallitsevan mestarin kanssa.

Toisaalta, OG ilman Cebiä The Internationalissa olisi tuntunut omituiselta ja jopa väärältä. Ceb tunnetaan mielipiteitä jakavana vahvana persoonan, mutta hänen tärkeyttään OG:lle ei voi rahassa mitata. Ceb on se pelaaja, joka valaa uskoa joukkueeseen, kun kaikki muu näyttää menetetyltä. Nyt siis näyttää siltä, että hallitseva mestari siis pääsee kuin pääseekin turnaukseen ranskalaisen henkisen johtajansa kanssa.

Kolme päivää H-hetkeen.

Ota e-urheilu.org seurantaan myös Twitterissä!