Huhumylly käynnissä: Ninjas in Pyjamas on kaappaamassa Fnaticin nuoren tähden. Aikaisemmin tiistaina Fnatic ilmoitti, ettei Brollan ole joukkueen mukana RMR-karsinnoissa.

Hltv.org uutisoi tiistai-iltana, että Ninjas in Pyjamas olisi tarjonnut muhkeat 600,000 dollaria Fnaticille Ludvig ”Brollan” Brolinista. Hltv:n lähteiden mukaan tarjous olisi syy siihen miksi Brollan ei ollut Fnaticin mukana RMR-karsinnoissa.

Lue myös: Oho! Brollan ei pelaa Fnaticin kanssa RMR-karsintoja

Ninjas in Pyjamas saisi 19-vuotiaasta ruotsalaisesta tulivoimaa joukkueeseen. Hän oli vuosina 2019-2020 maailman 20 parhaan pelaajan joukossa. Vuonna 2019 Hltv arvioi hänet sijalle 19. 2020 hän nousi hieman ylöspäin ja sija oli 15.

Vielä nuori Brollan on kerinnyt pelata vuodesta 2018 joukkueen kanssa. Hän oli Euroopan ESL Pro League Season 15:n MVP, kun Fnatic voitti liigan 2020. Silloin finaalissa kaatui mousesports 3-2.

Brolin on osoittanut pärjäävänsä maailman parhaita joukkueita vastaan ja hänessä on potentiaalia vielä paremmaksi pelaajaksi. Taidollisesti kyseessä olisi hyvä lisä Ninjas in Pyjamasin rosteriin, mutta on epäselvää, että kenet hän korvaisi.

Fnaticin penkittämä Owen ”smooya” Butterfield uskoo, että Brollanin lisäys voisi tehdä Ninjas in Pyjamasista supertiimin.

Owen Butterfield

@smooyacs
Brollan to NIP might start a super team

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Ninjas in Pyjamasin kokoonpano:

  • Fredrik ”REZ” Sterner
  • Nicolas ”Plopski” Gonzalez Zamora
  • Hampus ”hampus” Poser
  • Patrick ”es3tag” Hansen
  • Love ”phzy” Smidebrant (tuuraaja)

Nicolai ”dev1ce” Reedtz istuu joukkueen penkillä, sillä hän on henkilökohtaisista syistä sivussa. Akatemiajoukkueesta nostettiin phzy stand-inin paikalle.

Kuva: ESL

Lue myös: Toisen epäonni on toisen onni: Astralis kiinnitti Farligin joukkueeseen

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!