Oho! Brollan ei pelaa Fnaticin kanssa RMR-karsintoja ja tilalle hyppäsi akatemiajoukkueen Peppzor.

Fnaticissa puhaltavat muutosten tuulet. Maanantaina Owen ”smooya” Butterfield penkitettiin ja tilalle nousi akatemiajoukkueen lulian ”regali” Harjău.

Lue aiheesta lisää: Smooya penkitettiin – akatemiajoukkueesta nostettiin uusi AWP-pelaaja

Tiistaina organisaatio ilmoitti Twitterissä, että 19-vuotias lahjakkuus Ludvig ”Brollan” Brolin ei osallistu joukkueen kanssa tärkeisiin RMR-karsintoihin. RMR-karsinnat ovat tie majoreille, joten kyseessä on yksi vuoden suurimmista koitoksista.

Fnatic ei jakanut tarkempia tietoja tilanteesta. Tilalle nostettiin tälle viikolle Fnatic Risingin Peppe ”Peppzor” Borak.

FNATIC

@FNATIC
CS:GO Update: Due to unforeseen circumstances, @Brollan will not be competing in the upcoming Major Qualifiers this week.

We are disappointed with this outcome but will be working with Brollan to return him to the server as soon as possible. Further updates to come.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Fnatic voitti karsintojen toisella kierroksella DverbDogin 16-3. Regalilla oli 19 tappoa ja kahdeksan (8) kuolemaa. Peppzor lopetti pelin tilastoihin 17-6.

Ensimmäiseltä kierrokselta tuli BYE, eli joukkue pääsi suoraan seuraavalle kierrokselle. Kolmannessa pelissä vastassa on Cryptova. Jos Fnatic voittaa pelin, niin sen jälkeen vastassa on joko suomalainen Flyys tai Flipflap.

Kyseessä on avoimet karsinnat, joten vastustajien taso paranee myöhemmin.

Lähde: Faceit

Lue myös: Nämä joukkueet selvittivät tiensä IEM Katowicen pudotuspeleihin

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!