Toisen epäonni on toisen onni. Tiistaina sen sai kokea Lucky, sillä Astralis kiinnitti Farligin joukkueeseen ja hän joutui penkille.

19-vuotias Philip ”Lucky” Ewald penkitettiin Astraliksen toimesta ja organisaatio nappasi joukkueeseen uuden AWP-pelaajan. Entinen FunPlus Phoenixin Asger ”farlig” Jensen edustaa jatkossa Astralista.

Astraliksen suorittaminen ei ole ollut sillä tasolla, mitä entinen maailman paras organisaatio odottaa. IEM Katowice 2022 päättyi lohkovaiheeseen, kun Aleksi ”Aleksib” Virolaisen G2 Esports nappasi jatkopaikan 2-1.

Astralis tiedotti asiasta tiistai-iltana.

Astralis Counter-Strike

@AstralisCS
🇬🇧 He is dangerous.
🇩🇰 Han er farlig.

Welcome @farligcs to the #AstralisFamily.
Read: astralis.gg/post/astralis-…

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Astraliksen työntekijä Kasper Hvidt kommentoi kiinnitystä näin:

– Farligilla on monia ominaisuuksia, joita tarvitsemme joukkueessa. Hän on aggressiivinen pelaaja, joka saa vaikutusta aikaan eikä pelkää ottaa taistelua vastaan tai tehdä aloitetta. Hän luo tilaa joukkuekavereilleen ja samalla edistää kokoonpanon dynamiikkaa olemalla sellainen kuin hän on.

Farlig itse kertoi näin:

– Sanon luultavasti saman asian kuin useat muut pelaajat sanoisivat: Astralis on sellainen joukkue ja organisaatio, jonka edustamisesta useimmat pelaajat voivat vain haaveilla. Heillä on massiivinen fanikunta, joka tukee joukkuetta aina.

Farlig on edustanut ennen seuraavia joukkueita: FunPlus Phoenix, GODSENT ja Copenhagen Flames.

Lue myös: Oho! Brollan ei pelaa Fnaticin kanssa RMR-karsintoja

Farligin lisäys tarkoittaa toiselle surullisia uutisia. Lucky on edustanut Astralista elokuusta 2021 lähtien, mutta nyt penkki kutsuu.

Kapser Hvidt jakoi ajatuksiaan tilanteesta:

– Lisäys tarkoittaa sitä, että joudumme penkittämään Luckyn. Seitsemän (7) kuukautta hän on työskennellyt itsensä ja tiimin kanssa, mutta valitettavasti kaikesta hänen sekä tiimin työstä huolimatta, emme ole saaneet hänestä parasta irti.

Kasper kertoo Philipin olevan pidetty ja lahjakas kaveri, mutta hänen potentiaaliin ei ole saatu käytettyä.

– Hän pystyy sopimuksessa toistaiseksi, mutta kävi mitä kävi, niin olen varma, että kuulemme Luckystä lisää tulevaisuudessa.

ESL Pro League Season 15 alkaa maaliskuussa ja Astralis on mukana sarjassa. Astralis pääsee irti vasta maaliskuun lopussa, sillä he ovat D-lohkossa, joka aloittaa pelit viimeisenä.

Astraliksen kokoonpano:

  • Luke ”gla1ve” Rossander
  • Benjamin ”blameF” Bremer
  • Kristian ”k0nfig” Wienecke
  • Andreas ”Xyp9x” Højsleth
  • Asger ”farlig” Jensen

Lue myös: Nämä joukkueet selvittivät tiensä IEM Katowicen pudotuspeleihin

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!