Huhu: fnx siirtyy Imperialin penkille – aikoo osallistua Brasilian Ex on the Beach -ohjelmaan!

Kaksinkertainen Major-voittaja Lincoln ”fnx” Lau on yhdistetty tosi-tv-sarjaan, joka on  brasilialainen versio Ex on the Beach -ohjelmasta, kertoo kertoo Globo Esporten.

Lincold ”fnx” Lau on huhujen mukaan osallitumassa brasilialaiseen TV-ohjelmaan, joka esitetään nimellä De Férias com Ex Brasil Celebs. Ohjelma perustuu brittiläiseen tosi-tv-sarjaan, Ex on the Beachiin. Suomessa on esitetty kyseistä sarjaa kolme kautta.

Brasilialaiskonkari ei ole vielä itse ilmoittanut asiasta virallisesti.

Imperial-joukkue on murrosvaiheessa, eikä fnx:n tulevaisuus joukkueessa ole taattu, joten olisi mahdollista, että 30-vuotias CS:GO-pelaaja nähdään brasilian Ex on the Beachin seuraavalla kaudella.

Mikäli huhut pitävät paikkaansa, fnx on mukana ohjelman seuraavalla kaudella, jossa mukana on pelkästään brasilialaisia kuuluisuuksia, ja hänet tullaan penkittämään Imperialin aktiivisesta CS:GO-kokoonpanosta.

Lukuisissa brasilialaisjoukkueissa pelannut fnx on pelannut täysipäiväisesti CS:ää vuodesta 2004 lähtien. Hän on voittanut useita isoja turnauksia, joihin kuuluu muun muassa kaksi Major-turnauksen voittoa.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.