Astraliksen CS:GO-kokoonpanoon saattaa tulla lähitulevaisuudessa muutoksia, mikäli viimeaikaiset huhut pitävät paikkaansa.

Tanskalaisen CS:GO-jätti Astraliksen viimeaikaiset suoritukset ovat olleet alle odotusten, joka on käynnistänyt kokoonpanomuutoksiin liittyvät huhut.

Viimeisen neljän CS:GO-turnauksen aikana Astralis ei ole saavuttanut yhtäkään Top 4 -sijoitusta. Viimeisin turnaus [Blast Premier Showdown] meni täysin penkin alle, kun joukkue jäi koko turnauksen viimeiselle sijalle, hävittyään OG:lle avausottelussa.

Muutama päivä sitten Natus Vinceren Oleksandr ”s1mple” Kostyliev kertoi järkyttyneensä nähdessään Astraliksen kokoonpanon harjoittelusessioissa, mutta asiasta hän ei voinut enempää paljastaa.

Lue lisää: S1mple kertoi joukkueen harjoituksista – ”Olin järkyttynyt nähdessäni Astraliksen kokoonpanon”

Nyt @Polish Leaks Twitter-tili kertoi, että Astralis on harjoitellut Lucas ”Bubzkji” Andersenin kanssa ja viisikosta ulkona on nyt joukkueen AWP-tähti Nicolai ”device” Reedtz.

– Viime päivinä Astralis on harjoitellut Bubzkjin, joka on siirtynyt Devicen tilalle. Syy ei ole tiedossa, Polish Leaks kirjoitti keskiviikkona.

Polish Leaks lisäsi asiaan liittyen kommenttiosiossa vielä: ”Ei ehkä mitään syytä huoleen, ehkä vain lyhyt tauko. Näytti kuitenkin mielenkiintoiselta, joten ilmoitin vain.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Olisi eriskummallista, että Bubzkji tulisi korvaamaan suorituskyvyllisesti devicen, joka on eittämättä joukkueen yksi suorituskykyisimmistä pelaajista. Luultavasti kyseessä saattaa olla pieni tauko tai jokin muu este.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Artikkelikuva: BLAST