Hoodyn Vodafone Giants voitti maratonottelun Fnaticia vastaan ja eteni ylemmän kaavion finaaliin. Euroopan kärkinimi Fnatic tippui alempaan kaavioon 1-2 tappion jälkeen.

Berliinin Masters 3 -turnaus huhuilee jo ovilla, mutta ensin pitää päästä Euroopan Challengers 2 -turnauksesta jatkoon. Nikita ”Derke” Sirmitevin matka otti askeleen taaksepäin, mutta vielä on yksi mahdollisuus jäljellä.

Giants Gaming ja Fnatic ottivat ison maratonottelun, sillä joukkueet pelasivat täydet kolme karttaa ja viimeisessä jopa huimat 34 kierrosta.

Ensimmäisestä kartasta Iceboxista ei ole paljoa kerrottavaa, kun Fnatic jyräsi 13-4 voittoon Derken ollessa kärjessä. Myös Aaro ”Hoody” Peltokangas pelasi erinomaisesti 17 tapolla.

Toinen kartta Bind muistutti hieman ensimmäistä, sillä nyt oli Vodafone Giantsin aika talloa Fnatic maahan. Bind päättyi 7-13 ja Razea pelannut espanjalainen Adolfo ”Fit1nho” Gallego oli uskomattomassa tikissä onnistuen jokaisessa avaustappoyrityksissään (6-0). Adolfo sai 28 tappoa ja jäi plussalle muhkeat 17.

Kolmas kartta oli Omenien juhlaa. Molempien joukkueiden Omenit löytyivät kärjestä, Giantsin David ”Davidp” Prins 32 tapolla ja James ”Mistic” Orfila 28 tapolla.

Molemmat joukkueet ottivat varsinaisella peliajalla 6-6 ja 6-6 kierrokset. Normaalisti jatkoilla voittaja löytyy nopeammin, sillä nyt joukkueet pelasivat vielä 10 kierrosta päälle. Kierroksella 31 nähtiin taidokas clutch, kun Mistic voitti yksin kolme vihollista ja sai Fnaticille pelipisteen. Giants kuitenkin voitti seuraavat kolme kierrosta ja lähetti Fnaticin alempaan kaavioon lukemin 16-18.

Ottelun jälkeen Hoody laittoi Twitteriin twiittiä:

– Voitimme Fnaticin 2-1! Mitä v*ttua, tämä oli elämäni vaikein ottelu!

GX hoody

@hoodyVAL
WON 2-1 VS @FNATIC WTF THAT WAS THE HARDEST MATCH OF MY LIFE

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

#VCT #WEAREGIANTS #VODAFONEGIANTS

Lue myös: Jamppi tekee mitä tahtoo – Team Liquid 2-0 voittoon

Kuva: Dreamhack

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!