Historiaa, äikkää ja esportsia – Suomalainen yritys ryhtyy tarjoamaan esports-kursseja kouluihin

Muistitko tehdä kotiläksysi?

Suomalainen Incoach Oy on aikeissa lanseerata kouluille räätälöityjä esports-valmennuspaketteja, jotka mahdollistavat kilpapelaamisen harjoittelun oppilaitoksissa ympäri Suomea.

Incoachin tarjoaman tiedotteen mukaan Good Game -kursseja on ennätetty jo testaamaan vuoden ajan yhdessä Sastamalan koulutuskuntayhtymän kanssa. Valmennusta on tarjottu vasta Ikaalisten ammattikoulussa ja Ruoveden lukiossa, mutta syksyn aikana opetusta tarjotaan jo seitsemässä oppilaitoksessa.

Tarkoituksena on, että esports-koulutukseen voidaan liittää myös muita oppianeita, kuten liikuntaa ja terveystietoa. Lisäksi koulut saavat itse sanella, mitä pelejä he haluavat oppilailleen opetettavan.

Kurssien keskiössä ovat mekaaniset harjoitukset, pelin taktinen osaaminen, tiimipelaaminen ja kommunikaatio. Opiskelijoille tarjotaan myös opetukseen kuuluvaa itseopiskelumateriaalia.

Incoach on vuonna 2018 perustettu kilpapelaamiseen erikoistunut valmennusyritys, jonka on perustanut  Christian Joutsenvuori. Verkkosivujen mukaan yritys hakee myös aktiivisesti uusia valmentajia mukaan toimintaansa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.