HAVUlta odotettu tulos BLAST Rising -turnauksesta – Endpoint onnistui laittamaan kampoihin

HAVUlle odotettu turnausvoitto BLAST Rising 2020 -turnauksesta, kun finaalissa kaatui brittiläinen CS:GO-joukkue Endpoint.

HAVU oli perjantai-iltana Endpointia vahvempi kartoin 2-1 (Vertigo 17-19, Train 16-14, Dust 2  16-3).

Endpointin valitsema Vertigo oli tiukka vääntö. Brittiläisjoukkue aloitti kartan vahvasti vieden ensimmäisen puoliskon T-puolelta lukemin 11-4. Ensimmäinen kartta oli vahvasti menossa Endpointin suuntaa, mutta HAVU ei luovuttanut: joukkue nousi 8-15 -tilanteesta tasoihin ja ottelu eteni jatkoajalle saakka. Jatkoajalla Endpoint oli hiukan vahvempi ja vei kartan nimiinsä lukemin 19-17.

Toisena karttana pelattiin HAVUn parhaimpana tunnettu kartta. Trainissa Endpoint aloitti jälleen vahvasti ottamalla ensimmäiseltä puoliskolla 10 kierrosta. Brittiläisjoukkue nappasi myös pistoolikierroksen ja säästökierrokset nimiinsä ja joukkue oli jo kolmen kierroksen päässä turnausvoitosta. Suomalaiset eivät missään nimessä luovuttaneet ja CT-painoitteinen kartta oli HAVUn hallinnassa. Joukkue kiri takamatkaa kierros kierrokselta ja lopulta jopa voittoon, kun HAVU juhli karttavoittoa lukemin tiukasti lukemin 16-14.

Ottelu ratkaistiin Dust 2:ssa, joka oli täysin suomalaisten hallinnassa. Suomalaiset olivat ilmiliekeissä T-puolelta ja veivät puolisko murkaisasti lukemin 14-1. Sama meno jatkui CT-puolelta, kun HAVU nappasi nopeasti karttavoiton lukemin 16-3 ja samalla turnausvoiton kartoin 2-1.

HAVU nappasi BLAST Rising 2020 -turnauksen voitosta 15,886 dollaria. Toiseksi tullut Endpoint kuittasi 8,650 dollaria.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.