HAVU Gaming on nimennyt entisen ammattilaispelaajan, sekä nykyisen HAVUn osakkaan Taneli ”disturbed” Veikkolan joukkueen valmentajaksi.

Veikkolalla on kokemusta huipulla pelaamisesta kahdessa eri CS-versiossa jo vuodesta 2010 lähtien, ja on edustanut Suomea Katowicen Major-turnauksessa vuonna 2015. Veikkola aloittaa joukkueen valmentajana lokakuun alussa.

Veikkola kommentoi asiaa seuraavasti.

“On tullut vihdoin aika hypätä takaisin kentälle – tai oikeastaan sen viereen. Kun lopetin pelaamisen 2015, olin suhteellisen varma etten enää palaisi pelin pariin. Vuosien saatossa kuitenkin olen tajunnut kuinka paljon annettavaa minulla olisi seuraavan sukupolven ammattilaisille. Pienet asiat ratkaisevat voittajan tiukoissa peleissä ja pelaajien on vaikea havaita kaikkea pelin aikana, joten pystyn tuomaan lisää näkemystä pelaamiseen. Odotan innolla mitä tuleman pitää!

Suuri kiitos Kotipizzalle tämän mahdollistamisesta. Uskon, että yhdessä pystymme rakentamaan hienon tarinan uudesta suomalaisesta huippujoukkueesta.” Taneli Veikkola, HAVU Gaming Oy:n osakas ja CS:GO valmentaja

Ei ole pitkä aika, kun HAVU Gaming ja KOVA Esports tiedottivat, että seurat ovat suorittaneet keskenään pelaajavaihdoksen. Samuli ”Twixie” Herrala siirtyi pelaamaan KOVA:n riveihin, kun taas Joonas ”doto” Forss astui HAVU:n leipiin.

Nyt Veikkolan lisääminen valmentajaksi viimeistelee HAVUn uuden kokoonpanon:

  • Eetu ”sAw Saha
  • Lasse ”ZOREE” Uronen
  • Olli ”sLowi” Pitkänen
  • Joonas ”doto” Forss
  • Aaro ”hoody” Peltokangas
  • Taneli ”disturbed” Veikkola (valmentaja)

Lue lisää: Suomalaisella CS-kentällä kuohuu – KOVA ja HAVU vaihtoivat pelaajia

Myös HAVU Gamingin toimitusjohtaja, sekä Kotipizzan markkinointipäällikkö kommentoivat valmentajan lisäämistä joukkeeseen.

“On hienoa päästä syventämään yhteistyötä Kotipizzan kanssa. Heillä on rohkea asenne ja arvomaailmamme kohtaavat hyvin. Valmennustyön kehittäminen on HAVUlle tärkeä osa-alue seuraavalle tasolle pääsyä varten, ja tämä yhteistyö luo siihen mahdollisuuden” – Lasse Salminen, HAVU Gaming Oy:n toimitusjohtaja

“Lähdimme rytinällä e-urheiluun mukaan tänä vuonna ja olemme jalostaneet pitkin vuotta meidän roolia scenessä. Havu organisaation ja Kotipizzan arvot kohtaavat hyvin ja meidän tavoite on luoda systemaattista ja tervettä pohjaa tulevaisuuden kyvyille e-urheilun parissa. Tässä valmennus on avainasemassa. Tämä yhteistyö on juuri se linkki mitä halusimme ja sen saimme. Tanelilla on kokemusta pelaamisen huipulta jo vuosien takaa, ja hän onkin erittäin sopiva ja virkistävä hahmo Kotipizza-koutsiksi!” Rainer Lindqvist, Kotipizza Group Oyj:n markkinointipäällikkö

Big things happening 👌

Welcome @taneliveikkola as the new coach of our #HAVUCSGO team 🌲 Made possible by @Kotipizza

Read more from our blog 👇
🗞️ havu.gg/post/havu-ja-k…

#HAVUJA #PelaaTyylillä #kotipizzakoutsi

Kuvat: HAVU Gaming