Keskikesän CS:GO rankingit ovat julkaistu, ja Suomen kaksi suurinta organisaatiota ottivat askeleen eteenpäin, sillä molemmat HAVU ja ENCE nousivat HLTV rankingeissa. Nousu sinäänsä ei ollut hurjaa, sillä HAVU nousi sijalta 31. sijalle 30. ja pääsi näin ollen päälistalle näkyviin. ENCE otti myös yhden pykälän ylöspäin, ja nousi sijalta 22. sijalle 21.

Muut maailman top 30 listalla olevat suomalaiset (pelaajat) pitivät aiemmat sijoituksena. Aleksi “Aleksib” Virolaisen kipparoima OG on edelleen sijalla 11. ja Jesse “Zehn” Linjalan FunPlus Phoenix löytyy sijalta 18. kuten myös edellisessä listauksessa.

Suurimmat nousut top 30 listoille tekivät Copenhagen Flames sijalla 28. (+13), sijalla 26. oleva Sinner (+10), sekä sijalta 24. löytyvä AGO (+10).

Muiden suomalaisten uudet sijoitukset näyttävät tältä: KOVA Esportsin CS:GO rosteri otti hieman takapakkia, sillä edellisten rankingien sija 73. muuttui sijaan 79, hREDS löytyy sijalta 125. (-3), ja SJ sijalta 173. (+7).

HLTV pisteitä on jaossa vielä parin viikon ajan, ennen kuin CS:GOn parissa alkaa joka kesäinen player break. CSPPA (Counter-Strike Professional Players’ Association) ilmoitti, että tämän vuoden kesätauko on välillä 19.7-15.8. Viimeinen suuri turnaus ennen taukoa on Saksassa pelattava IEM Cologne 2021, joka määrä pelata 8.-18.7. Vielä ei kuitenkaan tiedetä, onko mukana suomalaisia joukkueita tai pelaajia.

Lue myös: Olli ”sLowi” Pitkänen on 500IQ Clutchi jumala

Ota e-urheilu.org haltuun myös Twitterissä!