HAVU kohtasi myöhäisillassa Young Ninjasin Elisa Invitational Summer 2021 -turnauksen lohkovaiheen viimeisessä ottelussa. Panoksena oli viimeinen paikka pudotuspeleissä. Pitkälle maanantain puolelle venynyt ottelu tarjosi CS:GO kansalle viihdettä koko rahan edestä. Päivä nimittäin venähti oikein kunnolla, ja ottelua pelattiin vielä klo 02:00 jälkeen. Aamuyöhön venyneessä trillerissä nähtiin uskomattomia pelejä molemmilta joukkueilta, mutta yksi nousi ylitse muiden: HAVU:n sLowi on 500IQ clutchi jumala.

Molemmat joukkueet hävisivät oman kartta valintansa, HAVU vei nimiinsä Infernon tupla jatkoerien jälkeen (22-19), ja Young Ninjas ottivat ottelun haltuun HAVUn valitsemassa Overpassissa ja vei sen nimiinsä selkeästi 16-10. Ratkaisevana karttana nähtiin uusi de_Ancient, jossa suomalaisten IGL otti joukkueensa reppuselkään ottelun ratkaisuhetkillä väläytellen Einstein levelin aivotyöskentelyä sekä raakaa tähtäysvoimaa.

Ottelu oli piinaavan tiukassa 11-11 tilanteessa, ja menossa oli ottelun 23. erä. Erä oli ottelun lopputuloksen kannalta hyvin merkittävä, sillä kummankin joukkueen ekonomia oli varsin pahasti hajalla. HAVU sai erään hyvän johdon ja suomalaisilla oli 3v2 etu, joka kuitenki kääntyi nopeasti 1v2 altavastaaja tilanteeseen, kun xseven sekä ZOREE hyytyivät epäonnekkaasti. Olli “sLowi” Pitkästä ei kuitenkaan nämä tilanteet huimaa, ja alta löytyvästä clipistä voitkin ihailla, miten Pitkäsen 500iq 1v2 clutchi rakentui:

eurheilu org

@eurheilu_org
Aamuyön tunteina sLowi pisti pienimuotoisen clutchi klinikan pystyyn!

clips.twitch.tv/UninterestedSo…

Mikäli clippi ei näy, voi katsoa sen täältä!

HAVU voitto lopulta Ancientin 16-13 ja ansaitsi samalla paikkansa Elisa Summer Invitational 2021 turnauksen pudotuspeleissä. Mainitsemisen arvoista on myös se, että valmentajan pallilta stand-in pelaajaksi hypännyt Taneli “dISTURBED” Veikkola pelasi jälleen huikean sarjan joukkueensa kanssa. Ancientin A-siten lukotus oli varsin kaunista katseltavaa HAVUn pelatessa CT puoliskolla.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä!