BLAST Premier Fall Series -turnaus saatiin päätökseen keskiviikko-iltana, kun G2 ja Astralis kilpaili C-lohkon ykkössijasta.

Kahden kartan jälkeen voittajan peliserveriltä poistui G2 lukemin (Dust 2 16-11, Nuke 16-13.)

Nikola ”NiKo” Kovačin siirryttyä G2:n riveihin – on joukkueen suoritukset olleet positiivisia.

Lohkovoitto syntyi kolmella voitolla neljästä. G2 joutui BLAST Premier Fall Series -turnauksessa taipumaan Astralikselle turnauksen alkuvaiheessa, mutta finaalissa tanskalaisjoukkueella ei ollut palakaan.

NiKo noussut heti joukkueen supertähdeksi

G2:ssa ennen Nikola ”NiKo” Kovačin siirtoa, joukkueen supertähti on ollu AWP-pelaaja Kenny ”kennyS” Schrub, joka on ollut vuosia ilmiömäinen tarkkuuskivääri käsissään.

Kuitenkin viime aikoina ranskalaispelaajalla on ollut huonompi vaihe meneillään ja se on näkynyt myös hänen henkilökohtaisissa tilastoissa. Esimerkiksi Astralista vastaan kennyS oli vasta joukkueen neljänneksi tehokkain pelaaja, joka ei ole kovin tavallista normaalilta AWP-tähtipelaajalta.

NiKon suoritukset puolestaan G2:n riveissä on kahdeksan ottelun aikana ollut maagisia. Bosnialaistähti takoi Astralista vastaan 104.2 ADR:n ja yhteistuloksen 57-36. Hän oli eittämättä joukkueen kantava voima, joka toi heille helpon 2-0-voiton yhdestä maailman parhaasta joukkueesta.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: G2 YouTube