Fortniten ammattilaispelaajat ja organisaatiot tekevät kantansa selväksi! – #RemoveTheMech on löytänyt tiensä twitterin trendaaviin hashtageihin ympäri maailman

Kohua herättäneet B.R.U.T.E. -robotit ovat saaneet Fortnite-pelaajien twittertilit täyteen #RemoveTheMech -päivityksiä. Hashtag on ollut niin suosittu, että se on noussut jopa trendaavimmaksi hashtagiksi maailmalla.

Lähiviikot ovat olleet varmasti monelle Fortnite-pelaajalle jännittävää aikaa, kun uudet mecha-robotit ovat vallanneet taistelukentät. Nyt Fortniten kehittäjä Epic Games on julkaissut suunnitelmansa mechojen varalle. Epic Games kertoo robottiasujen pysyvän pelissä ja ne jopa pysyvät Arena-muodossa, rahaturnauksissa ja muissa kilpailullisissa pelimuodoissa.

Tästä pelin kilpailulliset pelaajat eivät kuitenkaan innostuneet, vaan sanasota kävi kiivaaksi tunnetulla Twitter-alustalla. Tähän sanailuun lähtivät mukaan ammattilaispelaajien lisäksi myös organisaatioita aina FaZe Clanista Team Liquidiin.

Suurimpina hashtagin sanansaattajina voidaan pitää esimerkiksi Turner ”Tfue” Tenneytä ja Jack ”CouRage” Dunlopia, jotka twiittasivat twiittinsä miljoonien seuraajiensa luettavaksi.

Kuva: Epic Games


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.