Juuri vuoden täyttänyt Fortnite on vetänyt puoleensa eri e-urheilupeleistä tuttuja organisaatioita ja huipulle pyrkiviä nuoria siitä lähtien, kun Epic Games julkisti 100 miljoonan rahoituksen pelin ensimmäiselle kilpakaudelle. Nyt myös esimerkiksi League of Legendsistä tuttu Counter Logic Gaming tai CLG on laajentanut vaikutustaan Fortniteen Twitterissä julkaistun videon siivittämänä. Counter-Strike -joukkueestaan Yhdysvaltalainen organisaatio luopui viime vuoden lopulla huonon menestyksen vuoksi.

Sivuillaan CLG kertoi kokoonpanon syntyneen kuukausien harkinnan tuloksena. Katso lopullisen rosterin esittelyvideo alla olevasta twiitistä.

NRG Kia League

@NRGLeague
We’re excited to announce CLG #Fortnite! Join us in giving the squad a warm welcome! #CLGFortnite

➡️ @Marksman
➡️ @KP5ive
➡️ @ChrispyFN
➡️ @WishYaLuckk

A huge thank you to @rocketjumptweet for helping us bring this announcement to life.

Jos twiitti ei jostain syystä näy, niin upouuden joukkueen rosteri näyttää seuraavalta:

  • Nick ”Marksman” Overton
  • Kevin ”KP5ive” Stevenson
  • Sam ”WishYouLuckk” Salcedo
  • Chris ”Chrispy” Philavanh

Uusia Fortnite-joukkueita on muodostettu ympäri maailman niin paljon niin lyhyessä ajassa, että peliä epäsäännöllisesti seuraavan on vaikea pysyä kärryillä. Jokaisessa pelissä on omat kärkijoukkueensa, mutta Fortniten ollessa vielä nuori ilmestys e-urheilupiireissä, tulevat kärkipaikoilla varmasti kiertämään useat eri tahot tiiviissä ajassa. Tämän hetken suurimpiin Fortnite-nimiin ovat kuitenkin kuuluneet enimmäkseen Pohjois-Amerikkalaiset joukkueet, kuten esimerkiksi Team Liquid, FaZe Clan sekä 100 Thieves. CLG:n tuoreella joukkueella on siis jo pelkästään kotimantereellaan vastassaan kovaa kilpailua.

Lähde: Counter Logic Gaming