Fortniten kilpaskeneen iso täydennys – Team Liquid kokosi joukkueen

Team Liquid Fortnite

Epic Gamesin panostus Fortnite: Battle Royalen e-urheilu -skeneen alkaa houkutella lisää organisaatioita ja pelaajia. Suomalaispelaajiakin riveihinsä hankkinut Pohjois-Amerikkalainen Team Liquid, yksi elektronisen urheilun suurorganisaatioista, on ilmoittanut Twitterissään tehneensä sopimukset neljän pelaajan kanssa. Heidän paidassaan tulevat pelaamaan Thomas ”72hrs” Mulligan, Adam ”Strafesh0t” Crawford, Jake ”Poach” Brumleve sekä Ryan ”Chap” Chaplo.

Tällä hetkellä Fortniten kilpapelaaminen on vielä alkutekijöissään, mutta Epic Games ilmoitti toukokuussa satsaavansa tulevalle ensimmäiselle viralliselle kaudelle yhteensä huikeat 100 miljoonaa dollaria. Lisätietoa tästä saadaan myöhemmin. Epic Games on myös ilmoittanut järjestävänsä hyväntekeväisyysturnauksen tämän vuoden E3-messuilla, jonka luulisi kasvattavan pelin suosiota entisestään. Turnaus kulkee nimellä Fortnite Celebrity Pro-Am ja sen ideana ovat kahden hengen julkkis-ammattilais -joukkueet, jotka kilpailevat kolmen miljoonan dollarin hyväntekeväisyyspotista. Jo julkistettuja pareja ovat muun muassa Tyler ”Ninja” Blevins ja musiikkituottaja Marshmello sekä YouTubettaja Mark ”Markiplier” Fischbach ja näyttelijä Joel McHale.

Muita Fortniten kelkkaan tässä aikaisessa vaiheessa hypänneitä organisaatioita ovat ainakin FaZe Clan sekä Team SoloMid, joiden motivaationa lienee Liquidin ohella päästä kilpailijoidensa edelle. Team Liquidin tuore hankinta ”72hrs” onkin aiemmin pelannut juuri FaZen riveissä ennen kuin hänet korvattiin Tuner Tfue” Tenneyllä.

Team Liquidin joukkueissa pelaa myös muutamia suomalaisia. Esimerkiksi organisaation hyvin pärjänneessä Dota 2 -joukkueessa on jo pitkään viihtynyt Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen. Lisäksi Liquidillä on joukkue Fortniteä aiemmin kilpapelikentille ehtineessä Playerunknown’s Battlegroundsissa, jossa pelaa Samu ”Sambty” Kauppinen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.