SPUNJ ja stunna aloittivat rahankeräyksen tuomareille, jotka paljastivat valmentajien huijaamiset

© Kuva: StarLadder

CS:GO-selostaja Chad ”SPUNJ” Burchill ja analysti Tres ”stunna” Saranthus aloittivat rahankeräyksen hyvään tarkoitukseen.

Tällä viikolla paljastui, että useiden joukkueiden valmentajat on käyttänyt hyväkseen onlineotteluiden tuomaa bugia, jossa valmentajat voivat ”jumittaa” kameran ja sitä kautta saamaan yliotteen kierroksesta.

Lue lisää: ESL bannasi kolme CS:GO-valmentajaa bugin hyödyntämisestä – mukana Heroicin Nicolai ”HUNDEN” Petersen

Chad ”SPUNJ” Burchill ja Tres ”stunna” Saranthus halusivat osoittaa CS:GO-tuomareille kiitoksensa aloittamalla rahankeräyksen GoFundMe -sivustolle. Kaksikko asetti rahankeräyksen tavoitteeksi 10 000 euroa ja artikkelin kirjoitushetkellä tuomareille on kerätty jo huikeat 5 219 dollaria.

Freelancer CS:GO-tuomari Michal Slowinski katsoi demoja yli 1 500 kappaletta, joista muutamista paljastui ikäviä faktoja koskien huijaamista.

SPUNJ kirjoitti Twitter-tilillään melkoisen järisyttävän faktan, jonka takia CS:GO-tuomareita täytynee arvostaa.

– Ilman Michalin ja Stevenin kovaa työtä tämä ongelma olisi voinut olla levitä paljon laajemmaksi, Spunj kirjoitti.

– Tämä lahjoitus on tarkoitus näyttää arvostusta Michal Slowinskin ja Steve Dudenhoefferin ponnisteluja, kun he käyttivät lukemattomia tunteja pelimateriaalin tutkimiseen ja CS:GO:ssa hyödynnetyn bugin havaitsemiseen, hän jatkoi.

Tuomarit eivät ole saanut kovasta työstään minkäänlaista palkkaa, eikä heitä ole pyydetty tekemään valvontaa, joten keräys toteutettiin juuri sen takia.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.