FeelsDumbMan on diskattu PUBG Suomiliigasta.

PUBG Suomiliiga (PSL) tiedottaa, että joukkue FeelsDumbMan on saanut kenkää liigasta. Tätä ennen myös StarLadder ilmoitti diskaavansa joukkueen PEL Open -liigasta joukkueen tai pelaajan epäurheilijamaisen käyttäytymisen johdosta.

Tiedotteessaan PSL kertoo, että joukkueessa pelaava ”DriverOfBus” on tietoisesti pyrkinyt harhaanjohtamaan ja pimittämään tietoja liigan tuomareilta. Tästä syystä joukkue on päätetty diskata myös Suomiliigasta.

Lisäksi PUBG Corp. on ottanut asian tutkintaan ja PSL lupaa lisää tietoa jatkotoimista, kunhan asia on saatu selvitettyä pohjamutia myöten.

FeelsDumbMan-joukkueen tilalle on kuitenkin löydetty nopealla aikataululla korvaaja. Pirkka esports aloittaa tänään liigassa nollan pisteen alkusaldolla.

PUBG Finland

@PUBGFinland
-- PUBG Suomiliiga tiedottaa --

FeelsDumbMan -joukkue on diskattu kuluvalta PUBG Suomiliigan kaudelta. Loppukaudeksi joukkueen korvaa pelikentillä Pirkka esports.

Lue tiedote kokonaisuudessaan täältä
📰 pubgfinland.fi/news/pubg-suom…

#esportsfi #pubgfinland #eurheilu #pubgliiga

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli