FBI on toivonut, että Sony luovuttaisi tietoja henkilöstä, joka on myynyt huumeita PlayStation 4 -konsolin verkkopalvelun välityksellä. Alustavien tietojen mukaan henkilö on myynyt kokaiinia tuhansien dollarien edestä.

Vicen mukaan FBI on vaatinut lokakuussa, että Sony luovuttaisi epäillyn PS4-ja PSN-tilin tietoja. Nimimerkillä Speedola20 esiintynyt Curtis ”Dola” Alexander otti muihin pelaajiin yhteyttä pelien aikana.

Tarkempia tietoja pelien nimikkeistä ei kuitenkaan ole paljastettu. Ainoa tieto on se, että kaupittelu on tapahtunut ainakin yhdessä tapauksessa verkkopelin aikana käydyssä äänikeskustelussa. Speedola20 jäi lopulta kiinni rikoksesta, kun hän yritti myydä 100 gramman edestä kokaiinia 4 400 dollarin hinnalla poliisin kontaktille.

Tämän takia FBI on toivonut pelaajan tietoja Sonylta. Liittovaltion keskusrikospoliisi toivoi saavansa käyttäjän kaikki tiedot, joihin kuului mm. hänen lähettämänsä viestit, IP-osoite, salasanat, salasanan varmuuskysymykset, kotiosoite, puhelinnumero sekä tiedot pelikirjastosta ja edistymisestä eri peleissä.

On kuitenkin epävarmaa onko viihdejätti lopulta antanut käyttäjätietoja tutkijoiden käytettäväksi.