Valorantin ensimmäisen pro-pelaajan matka päättyy! Ex-superlupauksen ura ohi, Brax siirtyy striimaukseen.

Ex-superlupaus Braxton ”brax” Pierce lopettaa kilpapelaamisen. Asiasta kertoi Braxton itse Twitterissä torstaina. Brax tulee jatkamaan T1:n striimaajana.

– Vaikka rakastankin kilpailemista, niin olen erittäin innoissani päästäkseni takaisin striimaamaan ja jälleen viettämään aikaa mahtavan yhteisöni kanssa, 25-vuotias Brax kommentoi.

brax

@brax1wnl
Transitioning to full time streaming

Read: tl.gd/n_1srrq10

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Brax oli Valorantin ensimmäisiä ammattilaispelaajia, sillä T1 kiinnitti hänet jo betatestauksessa maaliskuussa 2020. Piercen ura alkoi Counter-Striken puolella ja häntä pidettiin yhtenä kaikkien aikojen suurimmista lupauksista Pohjois-Amerikassa. Ura sai ison käänteen 2015, kun Braxton jäi kiinni sopupelistä. iBUYPOWER-kohu jätti nuorelle superlupaukselle elinikäisen kiellon Valven järjestämiin turnauksiin. Braxton jatkoi uraansa, mutta ”swag” tiesi sisällään, että ura on käytännössä ohi. Ilman majoreita suurin potentiaali jäisi saavuttamatta ja tämä vaikutti myös harjoitteluun.

2020 maaliskuussa T1 nappasi Braxtonin Riot Gamesin julkaisemaan peliin. Brax sai ympärilleen taitavan kokoonpanon, mutta joukkue ei voittanut mitään isompaa. 2021 maaliskuussa Brax liittyi TSM:n organisaatioon, mutta viihtyi vain pari kuukautta. Tämän jälkeen oli paluu T1:n paitaan.

Viimeinen ottelu nähtiin heinäkuun lopussa FaZe Clania vastaan, kun T1 jäi VCT Stage 3:n Challengers -pudotuspelien ulkopuolelle.

Torstaista lähtien Brax on ollut T1:n sisällöntuottaja ja organisaatio haki Valorant-kokoonpanoon korvaajaksi XSET’in Zander ”thwifo” Kimin.

T1

@T1
Welcoming @brax1wnl as a Content Creator.

Growth and Transitions!
tl.gd/n_1srrq10

brax

@brax1wnl
Transitioning to full time streaming

Read: tl.gd/n_1srrq10

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Valve julkaisi odotetut major-tarrat – pelaajien nimikirjoituksiin muutos

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä!