Evil Geniuses ja Wolves yhteistyöhön – ”Maailman hallitseminen hyvän kaverin kanssa on helpompaa”

Esports-organisaatio Evil Geniuses ja Wolves yhteistyöhön! Jalkapalloseura Wolverhampton Wanderers FC pelaa Englannin Valioliigassa ja lähti e-urheilun maailmaan isommin.

Evil Geniuses on yksi esports-maailman jättiläisistä ja kuten tiedote kertoo, niin maailman hallitseminen on helpompaa hyvän kaverin kanssa. Ikoninen EG saa vierelleen perinteisen Wolvesin.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Fosun, joka hankki Wolvesin 2016, on suostunut tekemään sijoituksen esports-organisaatioon ja arvioi EG:n arvoksi 255 miljoonaa dollaria.

– Olemme innoissamme yhteistyöstä Wolvesin kanssa, joka on jalkapalloseura ja vahva urheilu- sekä viihdebrändi. Se on sovussa arvojemme ja missiomme kanssa. Tämä sopimus auttaa Evil Geniuses -organisaatiota laajentumaan Aasian markkinoille sekä samalla tuo pääomaa, jotta pystymme kiinnittämään lisää maailmanluokan pelaajia ja kasvamaan uusiin esports-peleihin, Evil Geniesin toimitusjohtaja Nicole LaPointe Jameson kommentoi.

Hienon esittelyvideon pääset katsomaan tästä.

Tilanne ei ole uusi. Perinteinen urheilu tiedustaa e-urheilun potentiaalin sekä massiivisen kasvun ja useat seurat sekä sarjat ovat jo laajentaneet pelaamiseen. Hyvinä esimerkkeinä toimivat Dota 2:n superjoukkue PSG.LGD ja Suomessa pyörinyt Veikkausliigan sekä Telian virallinen jalkapallosarja eFutisliiga.

Wolverhampton Wanderersin esports-osio Wolves Esports on pyörinyt vierellä vuodesta 2018 alkaen eli isompi yhteistyö ei ole yllätys.

– Tämä on uskomattoman jännittävä kumppanuus Wolvesille ja Wolves Esportsille. Meillä on erittäin korkeat tavoitteet esportsin osalta ja tämä kumppanuus antaa meille mahdollisuuden oppia parhailta: Evil Geniukselta, Wolvesin markkinoinnin ja kaupallisen kasvun pääjohtaja Russel Jones sanoo.

Lue myös: Derke ilmiliekeissä – yli 50 tappoa, 14 avausta ja maukas ässä

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.