Esports-organisaatio Evil Geniuses ja Wolves yhteistyöhön! Jalkapalloseura Wolverhampton Wanderers FC pelaa Englannin Valioliigassa ja lähti e-urheilun maailmaan isommin.

Evil Geniuses on yksi esports-maailman jättiläisistä ja kuten tiedote kertoo, niin maailman hallitseminen on helpompaa hyvän kaverin kanssa. Ikoninen EG saa vierelleen perinteisen Wolvesin.

Evil Geniuses

@EvilGeniuses
We are proud to announce our new partnership with the ultimate sports and entertainment challenger brand, the Wolverhampton Wanderers F.C. (@Wolves).

World domination is easier with a good mate. Read more here: evlgn.us/EGxWolves

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Fosun, joka hankki Wolvesin 2016, on suostunut tekemään sijoituksen esports-organisaatioon ja arvioi EG:n arvoksi 255 miljoonaa dollaria.

– Olemme innoissamme yhteistyöstä Wolvesin kanssa, joka on jalkapalloseura ja vahva urheilu- sekä viihdebrändi. Se on sovussa arvojemme ja missiomme kanssa. Tämä sopimus auttaa Evil Geniuses -organisaatiota laajentumaan Aasian markkinoille sekä samalla tuo pääomaa, jotta pystymme kiinnittämään lisää maailmanluokan pelaajia ja kasvamaan uusiin esports-peleihin, Evil Geniesin toimitusjohtaja Nicole LaPointe Jameson kommentoi.

Hienon esittelyvideon pääset katsomaan tästä.

Tilanne ei ole uusi. Perinteinen urheilu tiedustaa e-urheilun potentiaalin sekä massiivisen kasvun ja useat seurat sekä sarjat ovat jo laajentaneet pelaamiseen. Hyvinä esimerkkeinä toimivat Dota 2:n superjoukkue PSG.LGD ja Suomessa pyörinyt Veikkausliigan sekä Telian virallinen jalkapallosarja eFutisliiga.

Wolverhampton Wanderersin esports-osio Wolves Esports on pyörinyt vierellä vuodesta 2018 alkaen eli isompi yhteistyö ei ole yllätys.

– Tämä on uskomattoman jännittävä kumppanuus Wolvesille ja Wolves Esportsille. Meillä on erittäin korkeat tavoitteet esportsin osalta ja tämä kumppanuus antaa meille mahdollisuuden oppia parhailta: Evil Geniukselta, Wolvesin markkinoinnin ja kaupallisen kasvun pääjohtaja Russel Jones sanoo.

Lue myös: Derke ilmiliekeissä – yli 50 tappoa, 14 avausta ja maukas ässä

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!