Vuosi 2019 on ollut meidän kannaltamme huikea kokonaisuus. Käsiin räjähtäneen lukijakunnan lisäksi näkyvät tapahtumat kilpapelaamisen saralla ovat tuoneet lisää ihmisiä e-urheilun pariin.

Vielä vuoden alussa sivusto keräsi vain joitakin satunnaisia lukijoita, jotka eksyivät lueskelemaan peleihin ja kilpapelaamiseen liittyviä uutisia. Kuitenkin vuoden aikana saavuttamamme liikenne on kasvanut valehtelematta yli satakertaiseksi edelliseen verrattuna (weird flex but ok).

Tehostuneen uutistuotannon lisäksi yksi suuri syy sivuston menestykselle on ollut selvä: ENCE:n menestys on tuonut uusia ihmisiä kilpapelaamisen pariin. Suomalaisjoukkueen saavuttama menestys IEM Katowice Major -turnauksessa oli uskomatonta seurattavaa. Tästä syystä on ollut harmillista todistaa tiimin ongelmia loppuvuoden aikana. Uskomme ja toivomme silti, että joukkue tulee nousemaan takaisin maailman kärkikolmikon joukkoon.

Haluamme kiittää juuri sinua, joka olet ollut mukana lukemassa, kommentoimassa ja osallistumassa siihen, mitä me teemme. Tuotamme uutisia pienen ydinyksikön voimin ja jokainen mukava kommentti sekä jaettu uutinen jaksaa lämmittää kylmää sydäntä.

Tehdään vuodesta 2020 vielä tätäkin parempi!