Etelä-Koreassa järjestetty PUBG Global Invitational.S 2021 käynnistyi 5. helmikuuta ja ensimmäisen viikon ottelut saatiin päätökseen.

32 kokoonpanoa aloitti helmikuun alussa jahtaamisen yli 3 miljoonan dollarin potista. Mukana suomalaisista on Team Liquidin Anssi ”mxey” Pekkonen ja ENCE.

Team Liquid sijoittui Rank Decision -turnauksessa 16 parhaan joukkoon ja pääsi Weekly Survival -turnaukseen jahtaamaan kana-ateriaa. Voitolla 16 parasta joukkuetta pääsee viikon finaaleihin ja Team Liquid onnistui jo viidennellä kierroksella.

Weekly Finals -turnauksessa pelattiin 10 ottelua ja voittajalle tarjolla oli 25,000 dollaria. Potti nousee joka viikko ja kuudennella viikolla tarjolla on huimat 500,000 dollaria.

Ensimmäisen viikon finaaliturnauksessa korealainen Afreeca Freecs nappasi kärkipaikan 82 pisteellä.

1. Afreeca Freecs (82 pistettä)
  2. Shoot To Kill (77 pistettä)
  3. Four Angry Men (71 pistettä)
  4. Infantry Clan (68 pistettä)

Suomalaisvahvisteinen Team Liquid jäi viidenneksi 66 pisteellä.

mxey

@mxeygg
Good practice for the next weeks. Gratz @Freecs_PUBG for the win on the first week! Tuesday we go again! #LETSGOLIQUID

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Saku ”SKUIJKE” Sajakoski, Daniel ”D1gg3r1” Luusua, Olli ”Tiikzu” Saarikoski ja Miro ”Rustanmar” Ruotsi eli ENCE jäi Rank Decision -turnauksessa sijalle 24 eli suomalaiset joutuivat odottamaan vuoroansa Weekly Survival -turnauksessa.

Suomalaiset pääsivät kahdeksannella kierroksella mukaan ja sijoittuivat heti ensimmäisessä pelissä neljänneksi. Valitettavasti näissä Weekly Survival -otteluissa on vain yksi tavoite ja se on voitto. Tapoilla ja muilla hyvillä sijoituksilla ei ole väliä, sillä vain kana-aterialla pääsee jatkoon.

ENCE pääsi lähelle voittoa moneen otteeseen, mutta toinen sija oli paras mitä suomalaiset saivat ja ensimmäisen viikon finaalit menivät ohi.

Suomalaiset joutuivat pelaamaan Bottom 16 -turnaukseen. Tässä vaiheessa määritellään jono seuraavan viikon Weekly Survival -turnaukseen.

ENCE pääsi toiseksi 62 pisteellä ja kärkipaikan otti DetonatioN Gaming White 66 pisteen avulla.