Jatkossa ESL kaikki karsintaottelut striimataan ja pelin IP-osoitteet ovat tarjolla sopiville striimajille, jos virallista lähetystä ei ole.

ESL joutui eilen valtaisan palauteryöpyn kohteeksi, kun yhtiö jätti IEM Katowicen karsintaotteluista osan striimaamatta. Erityisesti ihmetystä aiheutti se, että yhtiö ei ollut vastannut lainkaan yhteisön pyyntöihin saada itse striimata ilman virallista lähetystä jääneet ottelut.

LUE MYÖS: ESL ei lähettänyt kaikkia IEM Katowicen karsintaotteluita ja suututti fanit

Palaute oli ilmeisesti saanut tapahtumanjärjestäjän hyvin nopeasti miettimään strategiaansa uudestaan. ESL:n varajohtaja Michal ”Carmac” Blicharz pahoitteli Twitterissä asiaa ja totesi yhtiön muuttaneen käytäntöjään, jotta näin ei enää tapahtuisi.

Michal Blicharz

@mbCARMAC

Michal Blicharz

@mbCARMAC
We got it wrong yesterday with games from the #IEM Katowice qualifiers being entirely off stream. That is not supposed to happen, so we revised our policy to make sure it doesn't.
Streamers will continue to be approved (or not) based on various criteria, but keeping matches off air despite streamers being available to cover them is counter to why we run events in the first place.

Carmacin totesi, että jos ottelusta ei ole tarjolla korkealaatuista kansainvälistä lähetystä, niin jonkun muun on saatava mahdollisuus sen striimaamiseen. Hän kuitenkin totesi, että striimaajat hyväksytään jatkossakin tiettyjen kriteerien mukaan ja etusijalla ovat luonnollisesti ESL:n partnerit. Karsintaotteluiden lähetyksiä ei kuitenkaan enää pimitetä, jos tarjolla on halukkaita striimaajia.

 

Lähde: Dotesports.com.

Kuva: ESL.