CompLexity Gaming, sekä Luminosity Gaming nousivat voittoon ESL Trinity Series Heathstone liigan toisena ottelupäivänä – tosin erittäin tiukkojen pelien jälkeen.

Luminosityn Keaton ”Chakki” Gill ja Frank ”Fr0zen” Zhang ottivat 6-5 voiton Team Liquid:sta. Team Liquid oli jo lähellä voittoa, kun David ”Dog” Caero voitti Druidillaan kolme perättäistä kierrosta ja vei ottelun 5-3 tilanteeseen. Luminosityn onnistui kuitenkin kääntämään ottelu ja voittamaan kolme seuraavaa kierrosta, sekä samalla koko ottelun.

Toisessa matsissa myös Cloud9:n kokeneelta kokoonpanolta meinattiin nähdä samanlainen nousu CompLexityä vastaan. Tiukan alun jälkeen CompLexityn onnistui viedä ottelu 5-3 tilanteeseen. Cloud9 yritti vielä nousta ottelun voittajaksi ja se veikin seuraavat kaksi kierrosta kovan taistelun jälkeen. CompLexity voitti kuitenkin viimeisen kierroksen ja samalla ottelun.

Tällä hetkellä liigan ykkösenä pysyttelee edelleen G2 Esports, 6-0 Alliance voittonsa johdosta. Kakkosviikolla tulemme näkemään Alliancen ja CompLexityn, Luminosityn ja Tempo Stormin, G2 Esportsin ja Virtus Pron, sekä Cloud9:n ja Team Liquidin väliset ottelut.