Epic Gamesin CEO Tim Sweeney on antanut ymmärtää, että vuosikymmenen ilmiöksi noussut Fortnite saattaa tulevaisuudessa levitä myös pelimaailman ulkopuolelle.

Tapaus nousi esiin Twitterissä, jossa Sweeney vastasi erään pelaajan uteluun Fortnitesta. Will Hershey niminen henkilö kysyi Sweeneyltä: ”Näetkö että Fortnite on peli vai alusta (tässä yhteydessä kysymyksellä tarkoitettiin sosiaaliseen mediaan verrattavaa alustaa)?” Tim Sweeney vastasi uteluun nopeasti: ”Fortnite on peli. Mutta kysy tuota samaa 12 kuukauden päästä.”

Tim Sweeney

@TimSweeneyEpic

Will Hershey

@maybebullish
@TimSweeneyEpic do you view Fortnite as a game, or as a platform?
Fortnite is a game. But please ask that question again in 12 months.

Tämä mystinen kommentti on herättänyt runsaasti spekulaatioita Fortniten tulevaisuudesta. Jo nyt peli toimii alustana useille nuorille, jotka kokoontuvat säännöllisesti sosialisoitumaan pelin pariin.

Sweeney kuitenkin toppuutteli hurjimpia visioita toteamalla, että 90-luvulla esitetyn määritelmän mukaan jokin palvelu muuttuu alustaksi vasta siinä vaiheessa, kun ihmiset viettävät sen parissa aikaa seuraten muiden ihmisten tuottamaa sisältöä.

Tim Sweeney

@TimSweeneyEpic
I’ll adhere to the 1990’s definition that something is a platform when the majority of content people spend time with is created by others.

Lähde: Dexerto