ENCEn tappioputki ei katkennut vieläkään – GODSENT jälleen vahvempi

30,00 jättikerroin OG:lle + 300 free spins

ESL Pro Leaguen A-lohkon ENCE ja GODSENT ottivat toisistaan mittaa sunnuntaina. 

ENCE lähti haastamaan Jesse ”zehN” Linjalan tähdittämää GODSENTia ja samalla hakemaan tämän EPL-kauden ensimmäistä voittoa.

Karttavalinnat menivät aika odotetusti. ENCE valitsi Trainin, GODSENT Nuken ja viimeiseksi jäi Dust 2.

ENCEn valitsemassa Trainissa nähtiin tasaista vääntöä, kun ensimmäinein puolisko meni suomalaisten nimiin 8-7. ENCE oli hieman vaikeuksissa CT-puolelta, mutta lopulta joukkue löysi yhteisen sävelen ja voitti kartan lukemin 16-13.

Nukessa voittaja ratkottiin vasta jatkoajalla. GODSENT johti ottelua 14-9, mutta ENCE tuli tasoihin ja vei kamppailun lopulta jatkoajalle saakka.

Jatkoajalla GODSENT löysi sen, miten he olivat kartan alussa pelanneet ja vei lopulta helpohkon oloisesti jatkoajalla voiton lukemin 19-16.

Kolmannessa ja ratkaisevassa kartassa GODSENT jyräsi suomalaiset. ENCE onnistui nappaamaan ensimmäiseltä puoliskolta ainoastaan kolme kierrosta.

ENCE voitti terroristipuolelta ensimmäisen pistoolikierroksen koko pelin aikana, mutta se ei lohduttanut. GODSENT voitti heti seuraavalla kierroksella täysin säästökierroksen ja hoiti näin helposti seuraavat kierrokset ja voiton kotiin lukemin 16-4.

GODSENT on kohdannut ENCEn viimeisen kolmen kuukauden aikana kolmesti ja jokaisella kerralla suomalaiset ovat lähteneet serveriltä hävinneenä joukkueena.

A-lohkon viimeinen kierros pelataan tiistaina. Silloin selviää, ketkä kolme joukkuetta jatkavat liigan seuraavaan vaiheeseen.

Kuva: StarLadder – Igor Bezborodov

30,00 jättikerroin OG:lle + 300 free spins