ENCEltä vakuuttava avausvoitto ESL Pro League avausottelussa, kun kansainvälinen mousesports kaatui kartoin 2-1.

Suomalaisen e-urheiluorganisaation CS:GO-joukkue ENCE aloitti koitokset ESL Pro Leaguen lohkovaiheessa lauantaina. Vastassa oli kokoonpanomuutoksia alkuvuonna tehnyt mousesports.

Lue myös: Aleksi ”allu” Jallin mallisuoritus päätti HAVUn voittoputken – Suomen odotetuin CS-ottelu oli menestys!

ENCE kansainvälinen kokoonpano aloitti koitoksen mousesportsia vastaan omassa karttavalinnassa, Trainissa. Joukkue aloitti tehokkaasti kartan hyökkäyspuolelta ja se tuotti tulosta, kun puolia vaihdettiin ENCEn johtaessa lukemin 8-7.

Mousesportsin Robin ”ropz” Koolin useat yksilösuoritukset toivat joukkueen tasoihin ja ohi hyökkäyspuolelta. ENCE kasasi silti palaset takaisin rattailleen ja onnistui viemään tärkeät kierrokset nimiinsä ja lunasti näin kartasta 16-12-voiton.

Seuraavana matkattiin mousesportsin vahvaan Vertigo-karttaan. ENCEn historia Vertigossa uudella joukkueella on suppea ja tappiollinen. Joukkue on pelannut Vertigoa vain kerran ja silloin Lungby Vikings oli vahvempi lukemin 16-14. ENCE aloitti kartan puolustuspuolelta, mutta mousesportsin hyökkäysvoima ja karttakokemus oli liikaa. Puolia vaihdettiin lukemissa 11-4, eikä hyökkäspuolikaan tuottanut tulosta, kun mousesports latoi 5 kierrosta tulostaululle vauhdilla. Loppulukemiksi kirjattiin 16-5.

Ratkaisua haettiin Infernosta. ENCEn Inferno kulki perjantaina HAVUa vastaan erinomaisesti ja niin myös tänään mousesportsia vastaan. Hyökkäyspuolelta aloittanut ENCE eteni avauspuoliskolla jopa 9-3-johtoon, mutta mouseports kavensi lukemat 9-6:een ennen puoltenvaihtoa.

Puolustuspuolelle jouduttuaan ENCEn vaikeudet alkoivat ja mousesports löysi avaimet kierroksien voittoon. Peli kaventui ja lopulta oltiin tasalukemissa 13-13, kunnes ENCEn voitonhalu heräsi. Paweł ”dycha” Dychan tähdittämä joukkue onnistui lopulta nappaamaan 16-14-voiton, kun puolalaispelaaja onnistui ottelun viimeisellä kierroksella voittamaan 1vs1 -tilanteen Desert Eaglella.

ENCEn ottelut jatkuvat B-lohkossa sunnuntaina, kun vastaan asettuu ruotsalainen NiP. Ottelu käynnistyy kello 13.00 alkaen.

ENCEn otteluohjelma ESL Pro Leaguen lohkovaiheessa:

ENCE – NIP 14.03.2021. kello 13.00

ENCE – G2 15.03.2021. kello 16.30

Vitality – ENCE17.03.2021. kello 20.00

FaZe – ENCE 18.03.2021. kello 20.00

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.