ENCEltä mahtava nousu ESL Road to Rio -turnauksessa – jatkohaaveet ei murskaantuneet!

© Kuva: Champions Cup Finals

ENCE kohtasi ESL One Road to Rio -turnauksessa legendaarisen ruotsalaisjoukkueen Dignitaksen.

ENCE otti toisen voittonsa turnauksessa kaadettuaan Dignitaksen lukemin 2-1 (Nuke 14-16, Train 16-12, Overpass 16-10). Suomalaisjoukkue on nyt pelannut viisi ottelua, joista kahdesta ENCE on kävellyt voittajina ulos.

Suomalaisjoukkue aloitti Nuken ilmiömäisesti. ENCE voitti ensimmäisen puoliskon lukemin 9-6 ja peli näytti olevan jo selvä. ENCE eteni 14-7-johtoon, mutta sitten Dignitas heräsi. Ruotsalaiset ottivat yhdeksän kierrosta putkeen ja vei ensimmäisen kartan lukemin 16-14.

ENCE ei antanut karvaan karttahäviön vaikuttaa ja joukkue pelasi mainiosti Trainissa. Suomalaisjoukkue taipui ensimmäisessä puoliskossa lukemin 8-7. Puoliskon jälkeen Dignitas meni 12-7-johtoon, mutta ENCE ei luovuttanut ja nousi upeasti karttavoittoon, vieden Trainin lopulta lukemin 16-12.

Kolmas kartta oli etukäteen hieman puhetta herättävä, sillä ENCEn Overpassin menestys ei ole ollut kovin voittoisaa. ENCE näytti kuitenkin hyvinvoivalta ja hoiti ensimmäisen puoliskon nimiinsä lukemin 10-5. CT-puolelta ENCE oli ylivoimainen. ENCE otti toisen voittonsa ESL One Road to Rio -turnauksessa ja sen myötä jatkohaaveet ovat vielä elossa.

ENCE nähdään seuraavan kerran Major-karsinnoissa ensi viikon keskiviikkona, kun joukkue kohtaa ranskalaisen Vitalityn.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.