Elisa Invitational 2020 etenee pudotuspeleihin, jossa nähdään suomalaisten iloksi kaksi suomalaisjoukkuetta, kun ENCEn lisäksi Suomea edustaa KOVA.

B-lohkossa nähtiin yllätys, kun suomalainen KOVA voitti kaksi peliä kolmesta, sijoittuen B-lohkon sijalle 2. kun molemmat lohkot on nyt pelattu.

Suomalainen KOVA saapui Elisa Invitationaliin altavastaajana, kun KOVA oli maailmanlistan alhaisimmalla sijalla turnauksen muista joukkueista.

Suomalaiset haastoivat ensimmäisessä ottelussaan norjalaisen Nordavindin. Kartaksi asettui Nuke ja KOVA aloitti CT-puolelta. Varma puolustus toi 11-4 puoliskon ja kartta päättyi 16-6 suomalaisten eduksi.

KOVAn toisessa ottelussa vastaan asettui maailmanlistalla sijalla 21 oleva tanskalainen North. Kartaksi asettui Vertigo ja kartta venyi täyteen 30 kierroksen mittelöön, mutta suomalaiset olivat vahvempi joukkue, voittaen lukemin 16-14.

Kolmannessa ottelussa suomalaiset haastoivat tanskalaisen Heroicin. Kartaksi asettui jälleen Nuke, mutta tällä kertaa KOVA aloitti terroristipuolelta. Tanskalaisten saatua vahva 4-11 johtoasema puolten vaihtuessa, oli KOVAlla niinsanotusti ”kovat paikat” edessä. Comeback oltiin melkein nähtävissä, kun peli päättyi 13-16 tanskalaisten eduksi.

KOVA ❤️‍🔥

@kovaesports
Very close game by our boys against @heroicgg !

We are still through and face @apeksgg tomorrow 17:00!

GGs! @heroicgg

#KOVANA #esportsfi

Elisa Invitational jatkuu huomenna lauantaina, kun suomalainen KOVA haastaa norjalaisen Apeksin klo 17. Pelin voittaja pelaa ENCEä vastaan klo 21, ja voittaja karsiutuu BLAST EU Showdowniin.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r