FaZe Clanin riveissä pelaava Jarvis ”Jarvis” Kaye paljasti TMZ:n toimittajalle seuraavan pelin, jonka pariin hän on siirtymässä lähitulevaisuudessa.

Entisen Fortnite-tähden kintereillä juossut toimittaja tiukkasi pelaajalta tietoa siitä, minkä pelin pariin hän on seuraavaksi siirtymässä. Itsevarmana hahmona kameran edessä esiintynyt Jarvis kertoi, että hän on seuraavana siirtymässä Call of Dutyn pariin. Tämän jälkeen hän totesi, että Fortnite on hänen osaltaan menneen talven lumia.

Jarvis joutui jättämään marraskuun alussa Fortniten taakseen, sillä hän jäi kiinni aimbot-huijausohjelman käyttämisestä. Tilanteesta teki erikoisen se, ettei tähtipelaaja edes pyrkinyt salailemaan käyttämäänsä ohjelmaa, vaan hän teki kaiken viihdyttävän sisällön nimissä ja kauhistellakseen sitä, miten ylivoimainen kyseinen huijauskeino on.

Fortniten omistava Epic Games ei kuitenkaan katsonut tällaista toimintaa lainkaan hyvällä. Tästä tempusta seurasikin Jarviksen saama elinikäinen pelikielto, minkä takia hän ei ole enää pystynyt palaamaan Fortniten pariin.

Porttikiellon saatuaan Jarvis julkaisi itsestään itkuisen videon, jossa hän pahoitteli tekemäänsä virhettä. Video ei kuitenkaan aiheuttanut Epic Gamesin leppymistä, vaan elinikäinen pelikielto on pysynyt toistaiseksi voimassa.

Kuva: Jarvis / YouTube / Kuvakaappaus