Dr Disrespect sai 100 Thievesin omistaja Matthew ”Nadeshot” Haagin punastumaan eilisessä striimissään.

Twitchin tunnetuin pelifaija, Guy ”Dr Disrespect” Beahm roastasi entisen Call of Duty pro-pelaajan, sekä joukkue 100 Thievesin omistaja Matthew ”Nadeshot” Haagin pelitaitoja eilisessä striimissään.

Dr Disrespect liittoutui pelaamaan Activisionin uutta ilmaista battle-royalea, Call of Duty: Warzone -peliä Nadeshotin ja FaZe Clanin supertähti Dennis ”Cloakzy” Leporen kanssa.

Vaikka kolmikolla oli suurimmaksi osaksi ystävällinen ilmapiiri Warzone peleissään, ei voinut tohtori jättää välistä tilaisuutta roastata 100 Thieves -tiimikaveriaan.

Dr Disrespectin jo kuoltua, katseli hän tiimikavereidensa taistelua viimeisiä vihollisia vastaan, joka osoittautui oivaksi tilaisuudeksi aloittaa hulvaton Doc Casts -selostus.

”Naiset ja herrat, katsomme Nadeshotin peliä juuri nyt… vaihdamme Cloakzyyn joka tekee kaiken työn… vaihdamme takaisin Nadeshotiin, hän ei tee p*****kaan,” selosti kaksinkertainen Blockbuster-videopelimaailmanmestari.

Katso hulvaton klippi tästä:

Cloakzy jatkoi tämän jälkeen vielä itse vitsailua Nadeshotin kustannuksella. ”Minä tein omaa juttuani, ja sinä halusit vain tuijottaa seinää,” FaZe tähti sanoi, ja jatkoi nauramista tohtorin kerrottua selostaneensa pelin loppukähinä.

Vaikka selostuksen oli tarkoitus olla vain harmitonta huulenheittoa, oli 100 Thieves omistaja tuntenut tarpeelliseksi puolustautua toimittaja Rod ”Slasher” Bresleun twiitattua klippi.

”TIEDOKSENNE, Cloakzy oli mutella koko tämän ajan. Suunnitelmamme oli pelata bunkkerin sisällä ja antaa muiden ensiksi tappaa toisensa ulkona. Minulla ei ollut mitään ideaa mitä hän tekee ja missä kaikki menevät,” sanoo Nadeshot twiitissään.

100T Nadeshot

@Nadeshot

Rod Breslau

@Slasher
holy shit @Nadeshot absolutely popping off in Warzone with an incredible casting performance by @drdisrespect
FOR THE RECORD, Cloak muted up at this time and the plan was to play inside bunker and let both teams fight each other. Had no idea what was going on or where everyone was.

Vaikka tohtori pilailikin 100 Thieves -tiimikaverinsa kustannuksella, ei hän varmastikaan tarkoittanut mitään pahaa, ja ideana oli vain luoda hauskaa sisältöä katsojille. Parivaljakko on striimannut Warzonea yhdessä pelin julkaisusta asti, ja Nadeshot osaa varmasti myöhemmin nauraa myös itse hulvattomalle klipille.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

Lähteet: Dexerto/Twitch, Kuva: Dr Disrespect/Twitch-kuvakaappaus