Twitchiin tai YouTubeen pelaamistaan striimavat pelaajat ovat viime vuosien aikana tulleet ikävällä tavalla tietoisiksi heidän yksityisyydensä rikkomisesta. Tästä kamalana esimerkkinä toimii niin sanottu ”swatting”, eli livenä striimaavan pelajan luo hälytetään poliisi tekaistun syyn perusteella. Tällainen kiusanteko on johtanut jopa onnettumuuksiin ja jopa kuolemantapaukseen.

Guy ”Dr DisRespect” Beahm joutui kuitenkin kokemaan suoranaisen hyökkäyksen kesken lähetyksensä. Kun hän oli pelaamassa Call of Duty: Black Ops 4 -peliä kuului videon taustalta aseen laukausta/laukauksia muistuttavia ääniä. Tämän jälkeen DisRespect poistui hetkeksi lähetyksestä ja kun hän viimein palasi ruutuun oli ilme vakava.

Ilmeisen järkyttynyt ja suuttunut pelaaja totesi: ”Hyvät naiset ja herrat, minun täytyy nyt lopettaa lähetys. Joku ampui meidän taloamme ja rikkoi yläkerran ikkunan”.

Videolta käy ilmi, ettei lmeisesti tällainen ammuskelu ollut ensimmäinen kerta.

Myöhemmin DisRespect varmisti Twitterissä voivansa hyvin. Hän myös ilmoitti lähetyksen jatkuvan tavalliseen tapaan seuraavana päivänä.

Dr Disrespect

@DrDisrespect
The Doc and family appreciate everyone’s concerns and well wishes.

Thankfully no one was hurt. The situation is being handled appropriately.

In the meantime, stream will resume tomorrow according to schedule.

#FirmHandshakes