Dota 2 on saanut uusimman 7.14-päivityksen ja peliin on tullut laajalla skaalalla muutoksia. Näkyvimpänä ja tervetulleena uutuutena turnausten ulkopuolelle jäänyt Techies pääsee vihdoin räjäyttelemään miinoja kapteenitilaan ja sankari onkin joutunut odottamaan vaihtopenkillä yhteensä 500 päivää uutta mahdollisuutta.

Techies on kokenut paljon muutoksia sen jälkeen, kun hänet pudotettiin pois kapteenitilasta 7.00 päivityksen yhteydessä ja nähtäväksi jää millainen vaikutus sankarilla on turnaustasolla. Pelin metaa on myös pyritty muutenkin muuttamaan, sillä 115 sankarista yhteensä 64 on kokenut muutoksia.

Toinen selkeä muutos on, etteivät ensimmäisen aallon kätyrit enää “kerää aggroa” side laneilla ennen kuin he törmäävät vastustajan kätyreihin. Tämä käytännössä estää agressiivisimmat taktiikat, joissa vastustajan joukot on pelin alussa vedetty junglen läpi omalle puolelle karttaa, mikä on mahdollistanut välittömän kakkostason.

Myös esineet ovat kokeneet muutoksia ja esimerkiksi Blink Daggerin käyttöviivettä on venytetty neljästätoista sekunnista viiteentoista. Kaikki muutokset ovat luettavissa Dota 2:n päivitysraportista.

Kuva: Dota 2