Vain päiviä pelin virallisen julkaisun jälkeen Dolby on julkaissut ensimmäisen suuremman Ovewatch LAN turnauksen, joka järjestetään Californian Esports Arenalla.

Turnaukseen osallistuu kutsuttuja joukkueita, joiden listaa ei kuitenkaan ole vielä julkaistu. Musiikkijätti Dolbyn sponsoroima turnaus on avoin, joten sinne voi ilmoittautua joukkueita myös muutenkin kuin kutsujen kautta, ja kaikki joukkueet aloittavat turnauksen samalta viivalta.

Turnauksen sponsorointi on Dolbyn ensimmäinen siirto kohti eUrheilun maailmaa, ja turnauksen palkintopotti tulee olemaan $10 000. Joukkueen kommentaattoreina tulemme näkemään jo ennenstään melko tunnetut hahmot Josh ”AskJoshy” Sutherland sekä Ben ”FishStix” Goldhaber.

Vaikka Overwatch on edelleen beta vaiheessa, on eUrheilu maailma jo kuohunut sen ympärillä. Muutamat suuret eUrheilu organisaatiot kuten Team EnVyUs, Cloud9 ja Team Liquid ovat valinneet omat kokoonpanonsa pelaamaan Overwatchia kilpailullisesti.

Turnaus ei kuitenkaan ole ensimmäinen Overwatch turnaus, sillä Gamers Assembly of France järjesti jo ensimmäisen Offline turnauksen 3 000€ palkintopotilla. Turnauksen voitti ranskalainen Melty Esports Club joukkue.

Jos eUrheilun maailma jatkaa samanlaista kuohuntaa Overwatchin ympärillä, tulemme todennäköisesti näkemään lähitulevaisuudessa useita muitakin suurempia Overwatch turnauksia.