Dexerto huhuilee: onko CR4ZY osallistumassa Arctic Invitationalin sijaan Moskovan BLAST-turnaukseen?

Päivitys uutiseen 11.9. kello 18.26: CR4ZY on päättänyt osallistua BLAST Pro Series Moscow 2019 -kutsusta huolimatta Arctic Invitational -turnaukseen. Lue tarkemmin täältä.

Dexerto-verkkojulkaisussa CS-maailman sisäpiiriläisenä tunnettu Jarek ”DeKay” Lewis huhuilee suomalaisesta perspektiivistä varsin huolestuttavia uutisia. Hänen saamiensa tietojen mukaan Team Vitality on jäämässä pois Moskovan BLAST Pro Series -turnauksesta viisumiongelmien takia. Ranskalaisen joukkueen tilalle on Lewiksen mukaan kutsuttu eurooppalainen kokoonpano CR4ZY.

Toteutuessaan tämä olisi kuitenkin varsin ongelmallinen tapahtumaketju, sillä samaan aikaan Suomessa järjestetään 100 000 euron Arctic Invitational -turnaus, johon myös CR4ZY on kutsuttu. Tapahtuman kannalta voisi olla katastrofaalista, mikäli Otto ”ottoNd” Sihvon tähdittämä joukkue ei saapuisikaan paikalle.

Suosittelemme kuitenkin suhtautumaan huhuihin terveellä skeptisyydellä. On myös mahdollista, että joukkuetta on todellakin pyydetty osallistumaan BLAST-tapahtumaan, mutta tämä ei silti tarkoita, etteikö CR4ZY päättäisi kunnioittaa alkuperäistä sopimustaan.

Jo aikaisemmin NRG ilmoitti jättäytyvänsä pois Arctic Invitational -turnauksesta. Tapahtumaan on kutsuttu yhteensä kolme joukkuetta: CR4ZY, FURIA ja Cloud9. Näiden tiimien lisäksi tapahtuman suomalaisena edustajana nähdään SJ Gaming.

Molemmat turnaukset starttaavat tulevana viikonloppuna.

 

Kuva: StarLadder / Igor Bezborodov


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.