Dafran sai elinikäisen pelikiellon turnaukseen – syynä epäkunnioittavat kommentit

© Kuva: YouTube-kuvakaappaus

Entinen Overwatch-ammattilainen Daniel ”dafran” Francesca sai eilen elinikäisen pelikiellon Solary-organisaation turnauksiin.

Dafranin käyttäytyminen pelimaailmassa on puhuttanut ennenkin, mutta lähiaikoina hän oli näyttänyt, että hän on parantanut tapansa. No näin ei ollut. Tanskalaispelaaja käytti todella alentavaa kieltä omassa livelähetyksessään lauantaina.

Twiitissä ranskalainen organisaatio kertoo, että dafran lausui ”epäkunnioittavia kommentteja” seuraavalle vastustajalleen Damien ”HyP” Souvillelle.

Dafran striimasi turnausta omasta näkökulmastaan ja katsojat ottivat clippejä, kun 26-vuotias pelaaja haukkui vastustajaansa ala-arvoisesti.

Soppa syntyi siitä, kun dafranin joukkue oli 40 minuuttia myöhässä semifinaalissa HyP:in joukkuetta vastaan.

Turnausjärjestäjä rankaisi Prodigya antamalla HyP:in joukkueelle yhden kartan etumatkaa myöhästymisestä. Tästä dafran hermostui, eikä suostunut pelaamaan ottelua, koska ovat yhden kartan takamatkalla.

Hirveän säädön jälkeen dafranin joukkuekaveri Oscar ”mixwell” Cañellas kertoi striimissään, että joukkue ei tiennyt pelin alkavan siihen kellonaikaan.

Kaiken säädön jälkeen ottelu siirrettiin sunnuntaiksi, ja samalla dafran sai elinikäisen pelikiellon organisaation järjestämiin turnauksiin.

Prodigy saa pelata turnauksen loppuun korvaajan kanssa.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.