Entinen Overwatch-ammattilainen Daniel ”dafran” Francesca sai eilen elinikäisen pelikiellon Solary-organisaation turnauksiin.

Dafranin käyttäytyminen pelimaailmassa on puhuttanut ennenkin, mutta lähiaikoina hän oli näyttänyt, että hän on parantanut tapansa. No näin ei ollut. Tanskalaispelaaja käytti todella alentavaa kieltä omassa livelähetyksessään lauantaina.

Twiitissä ranskalainen organisaatio kertoo, että dafran lausui ”epäkunnioittavia kommentteja” seuraavalle vastustajalleen Damien ”HyP” Souvillelle.

Dafran striimasi turnausta omasta näkökulmastaan ja katsojat ottivat clippejä, kun 26-vuotias pelaaja haukkui vastustajaansa ala-arvoisesti.

Soppa syntyi siitä, kun dafranin joukkue oli 40 minuuttia myöhässä semifinaalissa HyP:in joukkuetta vastaan.

MDR HyP

@HyPOfficial
semi final is now bro @dafran

Turnausjärjestäjä rankaisi Prodigya antamalla HyP:in joukkueelle yhden kartan etumatkaa myöhästymisestä. Tästä dafran hermostui, eikä suostunut pelaamaan ottelua, koska ovat yhden kartan takamatkalla.

Hirveän säädön jälkeen dafranin joukkuekaveri Oscar ”mixwell” Cañellas kertoi striimissään, että joukkue ei tiennyt pelin alkavan siihen kellonaikaan.

Kaiken säädön jälkeen ottelu siirrettiin sunnuntaiksi, ja samalla dafran sai elinikäisen pelikiellon organisaation järjestämiin turnauksiin.

Prodigy saa pelata turnauksen loppuun korvaajan kanssa.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r