Pian taistellaan CS:GO:n Suomenmestaruudesta!

Counter-Strike: Global Offensiven suomenmestaruuskisat lähestyvät jälleen hyvää vauhtia. Koko operaatio alkaa verkkokarsinnoilla, jotka pelataan 4. ja 11. toukokuuta. Kaikista osallistujista neljä joukkuetta etenee Vectorama 2019 -pelitapahtumassa järjestettävään turnaukseen.

Avoimiin karsintoihin voi osallistua kuka tahansa, kunhan joukkueen pelaajat ovat yli 16-vuotiaita ja heillä kaikilla on hankittuna vuoden 2019 pelaajalisenssi. Lisenssi maksaa viisi euroa pelaajaa kohden ja on voimassa vuoden loppuun asti.

4.5. järjestettävään karsintaan pääset ilmoittautumaan täältä. Ilmoittautuminen myöhempään erään ei ole vielä avautunut.

Vectoramassa järjestettävään turnaukseen osallistuu kaikkiaan kahdeksan joukkuetta (joista neljä ovat kutsujoukkueita ja loput karsinnoista tapahtumaan edenneitä).

Kyseisen taistelun voittanut joukkue ansaitsee itselleen paikan Tubeconissa pelattavaan finaaliin. Kaikkiaan suomenmestaruudesta kamppailee loppuottelussa neljä joukkuetta. Osallistuvista tiimeistä SJ Gaming ja ENCE ovat jo selvillä.

eSM-turnauksen voittaja pääsee ainoana suomalaisjoukkueena osallistumaan Hartwall Areenalla järjestettävään Arctic Invitational -megaturnaukseen.

Neljä eSM-tittelistä taistelevaa joukkuetta valitaan seuraavilla keinoilla:

  • Vectoraman CS:GO-turnauksen paras suomalainen joukkue
  • FEL:n CS:GO-liigan voittaja
  • LanTrek CS:GO-turnauksen paras suomalainen joukkue – SJ Gaming
  • Edellisen vuoden Suomenmestari – ENCE

Lähde: ESM.gg

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli