CS:GO:n siirtomarkkinoilla tapahtuu – MSL kasaa uuden joukkueen, steel penkille ja Gadelle isoja uutisia

CS:n siirtomarkkinoilla tapahtuu pelaajatauon aikana! Tanskalainen konkari MSL on kasaamassa uutta joukkuetta ja Movistar Riders muuttaa kokoonpanoa.

Counter Strike: Global Offensiven pelaajatauko on ollut käynnissä ja isompia otteluita ei ole näkynyt. Akademiajoukkueet ovat pelailleet, mutta muuten on ollut hiljaisempaa.

Muutamaan päivään siirtomarkkinoilla on kuitenkin alkanut hieman tapahtua! Ensimmäisenä oli torstaina Sproutin ilmoitus siitä, että Denis ”denis” Howell penkitettiin. Howell on ollut mukana vuodesta 2019 alkaen.

– Valitettavasti aika Sproutin kanssa päättyy tänään lähes neljän vuoden jälkeen. Kiitos urani pisimmästä matkasta, toivon teille kaikkea parasta. Tällä hetkellä tulevaisuuteni on epävarma, joten jos olet kiinnostunut työskentelemään kanssani, niin ota minuun yhteyttä. Kiitos kaikille tuesta, Denis sanoo Twitterissä.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Perjantaina tanskalainen CS-konkari Mathias ”MSL” Lauridsen kertoi, että hän on päättänyt rakentaa oman joukkueen ja on löytänyt jo kaikki tarvittavat pelaajat. Mukana on ripaus taitoa ja kokemusta

– Etsimme organisaatiota isojen odotusten kera! Jos olet kiinnostunut, laita minulle viestiä, MSL sanoo Twitterissä.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lauantaina Movistar Riders tiedotti, että pitkäaikainen pelinsisäinen johtaja Lucas ”steel” Lopes ja Kristjan ”shokz” Jakobson siirrettiin penkille. Hieman tämän jälkeen Movistar Ridersin pelaaja Owen ”Smooya” Butterfield kertoi, että joukkue etsii kahta pelaajaa.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lauantai-illan tuorein lisäys kuitenkin koski BIG Clania, kun organisaatio ilmoitti tanskalaisen Nicklas ”gade” Gaden signauksesta. 26-vuotias Gade on pelannut viimeiset vuodet Northin kanssa.

– Olen ollut innoissani BIG Claniin liittymisestä siitä lähtien, kun se päätettiin. Se saa hymyn huulilleni aina kun ajattelen asiaa.

– Uskon ja toivon, että voin tuoda viimeisen palasen tähän projektiin, että se nousee toiselle tasolle, Gade kommentoi tiedotteessa.

ESL Pro League Season 14 tulee olemaan ensimmäinen todellinen testi uudistuneelle kokoonpanolle. Nicklas tuo kokemusta ja pystyy auttamaan pelinsisäistä johtajaa.

Lue myös: Sentinels laajentaa MOBA-peliin – hakee pelaajia avoimella haulla

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.