CS:GO-tähti Alex ”ALEX” McMeekin on tiettävästi kieltäytynyt G2 Esportsin tarjoamasta Valorant-tarjouksesta.

Useat CS:GO-tähdet ovat vaihtaneet koko ajan kasvavaan Riot Gamesin Valorant-peliin. Cloud9:n entinen pelinsisäinen johtaja Alex ”ALEX” McMeekin on kuitenkin päättänyt toistaiseksi kieltäytyä tarjouksista, vaikka tarjous yhdelmä maailman parhaista Valorant-joukkueista tarjosi hänelle sopimusta Valorantiin.

Brittiläispelaaja on viimeisin CS:GO-ammattilainen, joka harkitsee Valorantiin vaihtamista, mutta mitään virallisia siirtoja ei vielä ole ilmoitettu.

Pelin vaihtaminen johtaa juuriaan luultavasti siitä, kun ALEXin entinen organisaatio Cloud9 päätti irtisanoa CS:GO-kokoonpanonsa ja poistua kokonaan pelin parista.

Lue myös: Siinä ei kauaa kestänyt: Cloud9 irtisanoi CS:GO-kokoonpanonsa ja poistuu pelin parista

Huhut alkoivat Aaron ”Halo” Spaken twiitistä, jossa hän kertoo, että G2 on testannut ALEXia heidän uudeksi IGL:ksi, mutta CS:GO ja Valorantin sisäpiiriläinen neLendirekt kertoi Twitter-tilillään, että hän ei ole käynyt trialeissa, mutta G2 tarjosi ALEXille sopimusta ja hän päätti kieltäytyä siitä.

He didn't trial with them. He just got the offer. And actuallu said no. Situation can still evolve ofc.

Haloofthoughts

@haloofthoughts
Valorant: According to multiple sources, G2 have trialed former C9 & Vitality CSGO player Alex "Alex" McMeekin for the teams IGL position.

He has been trialing alongside Oscar "Ozzy" Scott as reported by @esporkolik yesterday.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

neLendirekt tarkensi kommenttikentässä, että ”Alex ei ole vielä valmis [vaihtamaan]. Hänen on tiedettävä, että hän tarvitsee aikaa ennen kuin hän todella vaihtaa Valorantiin

On epäselvää, että tuleeko ALEX vaihtamaan Valorantiin vai haluaako hän katsoa vielä vaihtoehtoja CS:GO:n parissa. Hän on arvostettu pelinsisäisen johtaja, joka löytää varmasti myös CS:GO:sta tarjouksia, joita hänen kannattaa miettiä.

Artikkelikuva: EPICENTER