CS:GO-selostaja miljoonaliiga Flashpointista: ”Suunta kohti romahtamista ja epäonnistumista”

CIS-alueen CS:GO-selostaja Vitalii Nikolaevich ”v1lat” Volochai ilmaisi oman mielipiteensä Flashpointista ja sen järjestäjistä.

Ukrainalainen selostaja v1lat työskentelee tällä hetkellä kommentaattorina Maincast-studiossa. Hänen mukaansa Flashpoint-liigan järjestäjät kerskailevat hieman liikaa turnauksestaan, samalla, kun he kritisoivat muita turnausjärjestäjiä.

Flashpoint-otteluja ei lähetetä venäjäksi, vaikka siellä kilpailee kaksi alueen joukkuetta, Virtus.pro ja forZe.

34-vuotias ukrainalaisselostaja kertoi Telegram-palvelussa, että ”Flashpointin on maksettava paljon rahaa studioille, jotka kattavat heidän turnauksensa, eikä päinvastoin.”

Lopuksi v1lat sanoi turnausjärjestäjän tulevaisuudesta oman mielipiteensä; ”Flashpoint suuntaa kohti romahtamista ja epäonnistumisia. 1,5 sponsoria, valtavat budjetit, Thorinin kerskailu siitä, kuinka paljon hän maksaa itselleen ja ystävilleen, kattavuuden puute muilla kielillä ja paljon kilpailua internetissä.”

Flashpoint toinen kausi alkoi tällä viikolla, ja turnaus on mennyt viime vuodelta eteenpäin, uuden sisällön ja muutaman uuden joukkueen kera. Turnauksen katsojamäärät ovat silti pienet, sillä yksikään aivan huipputason joukkue ei ole vielä turnauksessa mukana. Mielenkiinnolla seuraamme, miten tulevina vuosina turnaus jatkaa kehittymistään.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: EPICENTER


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.