Complexity penkitti major-voittajan ja tilalle tuotiin tanskalainen Patrick ”es3tag” Hansen. Es3tag tuli Cloud9:n organisaatiosta kuten penkitetty Will ”RUSH” Wierzba.

Complexity Gamingin ja Cloud9:n ”yhteistyö” jatkuu, kun major-voittaja Will ”RUSH” Wierzba laitettiin torstaina penkille ja tilalle tuotiin ilmaisella siirrolla Patrick ”es3tag” Hansen. Will siirtyi Complexityyn 2019 yhdessä Benjamin ”blameF” Bremerin kanssa. RUSH kerkesi voittamaan Euroopan BLAST Premier: Spring 2020 finaalit ja organisaatio voitti 335,000 dollaria. Aikaisemmin heinäkuussa valmentaja Jamie ”keita” Hall siirrettiin sivuun hommista.

– Lähes kahden vuoden jälkeen Complexityn kanssa olemme menossa eri suuntiin. On hullua ajatella, että käytin korona-ajan hyppimällä hotelleista toiseen Euroopassa. Toivoin, että olisimme saavuttaneet kokoonpanon kanssa enemmän, mutta emme yksinkertaisesti lunastaneet odotuksia. Toivoin, että olisimme saaneet asiat toimimaan, sillä olimme niin lähellä monta kertaa. Loppujen lopuksi mikään ei kestä ikuisesti ja kokoonpano tarvitsi muutoksia. Onnea joukkuetovereilleni ja organisaatiolle. Katson vaihtoehtojani tulevaisuutta ajatellen, mutta yritän nauttia pelaajatauosta.

Complexity

@Complexity
Thank you @RUSH.

For everything.

Today we are announcing that Will "RUSH" Wierzba has been moved to the inactive roster while we look to find him a new home.

#WeAreCOL

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Nyt kun Hansen lisättiin, niin kokoonpanosta löytyy kolme tanskalaista: blameF, es3tag ja Kristian ”k0nfig” Wienecke. Heidän lisäkseen kokoonpanossa on Valentin ”poizon” Vasilev ja Justin ”jks” Savage.

Complexity

@Complexity
The evolution of a juggernaut:

Welcome @es3tag to @Complexity

#COLCS | #WeAreCOL

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Kuva: Complexity

Lue myös: No nyt: Astralis solmi gla1ven kanssa kolmen vuoden sopimuksen
Lue myös: Fnatic penkitti JW:n – siirtyykö AWP-legenda Valorantin puolelle?

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!