No nyt: Astralis solmi gla1ven kanssa kolmen vuoden sopimuksen

© Kuva: ESL

Sopimusmarkkinoilla tapahtuu: Astralis solmi gla1ven kanssa kolmen vuoden sopimuksen ja tämä takaa johtajuuden vielä pitkäksi aikaa.

Pelinsisäinen johtaja Lukas ”gla1ve” Rossander kiinnitettiin Astraliksen toimesta seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Nelinkertainen major-voittaja on yksi kaikkien aikojen parhaista IGL-roolin pelaajista.

– Olen Astralis sydämestäni ja ihan sama miten katsoan asiaa, niin täällä tunnen olevani kotona, Lukas sanoo.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Astraliksen CS:GO-kokoonpano on saavuttanut massiivisen paljon. Useita turnausvoittoja ja kolmen major-turnauksen voittaminen peräkkäin kertoo tarpeeksi. Yksi menestyneimmistä kokoonpanoista koki hieman muutosta huhtikuussa, kun tähtipelaaja Nicolai ”dev1ce” Reedtz suuntasi Ninjas in Pyjamakseen.

– Astralis on organisaatio, joka pyrkii aina etenemään ja muuttamaan peliä sekä kehittämään pelaajia. Jokainen meistä on juurtunut siihen ajatukseen, että kilpailemme aina suurimpien turnausten voittamiseksi.

– Tyttöystäväni odottaa ensimmäistä lastamme myöhemmin tänä vuonna ja turvallinen ajatus siitä, että minua kohdellaan ymmärtäväisesti sekä joustavasti merkitsee paljon. Minusta tuntuu todella hyvältä jatkaa sopimusta ja olen innoissani tulevista vuosista, gla1ve kertoo HLTV.orgille.

Kuva: ESL Adela Schneider

Lue myös: Fnatic penkitti JW:n – siirtyykö AWP-legenda Valorantin puolelle?

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä! 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.