Fnatic penkitti JW:n ja aikoo tehdä CS-kokoonpanosta kansainvälisen. Siirtyykö AWP-legenda Valorantin puolelle tämän takia?

26-vuotias AWP-legenda Jesper ”JW” Wecksell penkitettiin tiistaina Fnaticin toimesta. Jesper liittyi organisaatioon jo 2013, mutta pelasi 2016-2017 hetken GODSENTin paidassa.

FNATIC

@FNATIC
CSGO Update: As we look to the future, Fnatic legend Jesper "@JW1" Wecksell has been moved to our inactive roster.

With 3 major wins & over 20 tournament trophies, JW's legacy within Fnatic cannot be understated.

Thank you for everything, Jesper. #ALWAYSFNATIC

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

JW kerkesi voittamaan majorit jopa kolmesti. DreamHack Winter 2013, ESL One: Katowice 2015 ja ESL One: Cologne 2015 meni Fnaticin hyväksi ja Wecksell piti nuorimman major-voittajan titteliä pitkään itsellään.

– JW on saavuttanut enemmän mitä monet osaavat haaveilla: 3 major-voittoa ja yli 20 turnauksen mestaruutta tekee hänestä yhden kaikkien aikojen parhaista CS:GO -pelaajista. Päätös tekee minusta surullisen, mutta kokoonpano on pakko uusia. Olen valtavan ylpeä siitä, kuinka paljon Jesper on kehittynyt ihmisenä ja johtajana viimeisen 1,5 vuoden aikana, Fnaticin valmentaja Andreas Samuelsson kommentoi.

JW on nyt tilanteessa missä pitää alkaa miettiä tulevaisuutta. Haluaako jatkaa rakkaan CS:GO:n parissa vai lähteä etsimään uusia mahdollisuuksia Valorantin kanssa.

– Olen aina yrittänyt parhaani joka ikinen päivä viimeisen kahdeksan vuoden aikana tehdäkseni Fnaticista parhaan mahdollisen. Joskus se oli vaikeampaa ja joskus helpompaa, mutta olen kuitenkin nyt tyytyväinen mitä olen saavuttanut. Nyt on aika alkaa miettimään mitä olisin voinut tehdä paremmin sekä erilaisemmin, ja tuoda se mihin tahansa lähden seuraavaksi, oli se sitten CS, Valorant tai esports yleisesti, JW sanoo.

 

Lue myös: Oleksandr ”s1mple” Kostyliev teki historiaa! Neljäs ässä turnaukseen

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!