Respawn Entertainmentin Apex Legends on yhä hiotumpi kokonaisuus. Säännollisten päivitysten myötä suurimmat epäkohdat on saatu tasoitettua pois. Tästä huolimatta pientä viilattavaa yhä löytyy sieltä ja täältä.

Varsinkin Wraithin portaalit ovat aiheuttaneet päänvaivaa. Tästä esimerkkinä eräs varsin vatsaa vääntävä koettelemus, josta eräs Reddit-käyttäjä raportoi. Kyseessä on ikuinen Wraithin portaalien silmukka, josta pelaaja ei pystynyt kertomansa mukaan mitenkään pääsemään pois.

A wraith sent me to purgatory. I was stuck like this for 5 min with no possible way to get out from r/apexlegends

Epäonninen pelaaja ennätti pyörimään portaalien välillä jopa viisi minuuttia ennen kuin hän lopulta luovutti ja hylkäsi pelin.

Tämä on herättänyt ihmettelyä, sillä portaalit sulkeutuvat tavallisesti paljon lyhyemmässä ajassa. Jatkuvaan höykytykseen syynä saattoi kuitenkin olla se, että aukot todellisuudessa eivät sulkeudu silloin jos joku käyttää niitä aktiivisesti.

Wraithin portaalit ovat aiheuttaneet jo aikaisemmin ongelmia. Pian pelin ilmestymisen jälkeen osa pelaajista huomasi, että portaaleja pystyi avaamaan helpolla kikalla huikean määrän. Alla Skeltano esittelee miten helppoa kikan käyttäminen oli.

Lähde: Dexterto Kuva: Respawn Entertainment / EA