BLAST Premier Spring Final 2022 pudotuspelit käyntiin isoilla otteluilla. Maailman kolme parasta joukkuetta aloittavat matkan puolivälierissä.

Portugalin Lissabonissa BLAST Premier Spring Final 2022 -tapahtumassa pudotuspelit käynnistyvät perjantai-iltana isoilla otteluilla.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Ensimmäisessä pelissä kohtaavat kello 17.30 Hltv.org’in maailmanlistan sijat 1vs3 eli FaZe Clan vs. Natus Vincere. Yleisöä herkutellaan Altice Arenalla huippuottelulla ja FaZe lähtee suosikkina taistoon.

Natus Vinceren entinen pelinsisäinen johtaja Kirill ”Boombl4” Mikhaylov on penkitetty ja tuuraajaksi nostettiin MAD Lionsin Viktor ”sdy” Orudzhev. Joukkueen tulevaisuus on kysymysmerkki ja se vaikuttaa pelisuorituksiin. NaVi voi voittaa hyvällä pelillä maailman parhaan joukkueen ja supertähti Oleksandr ”s1mple” Kostyliev pystyy kääntämään karttoja jopa yksin.

Illan toinen ottelukaan ei ole huono. 21.00 alkaen Team Vitality haastaa ENCEn. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat ESL Pro League Season 15 -turnauksessa ja silloin ENCE voitti 0-2.

Tässä turnauksessa Vitalityn molemmissa peleissä on pelattu täydet kartat ja ENCEn ottelut taas 2-0 sekä 0-2.

Team Vitalityn Mathieu ”ZywOo” Herbaut on ollut tilastollisesti turnauksen toiseksi paras pelaaja, joten ENCEn pitää keksiä miten ranskalainen tähtipelaaja nollataan.

Portugalin infopaketti

  • Liiga: BLAST Premier Spring Final 2022
  • Sijainti: Lissabon, Portugali
  • Joukkueiden määrä: 8
  • Milloin: 15.6-19.6.
  • Palkinto: 425,000 dollaria ja paikka BLAST World Final -tapahtumaan
  • Järjestäjä: Blast
  • Striimi: Blast Tv

Kuva: BLAST

Lue myös: Suomeen jättimäinen LAN-turnaus: Elisa Masters Espoo – voittaja pääsee IEM Katowiceen

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!