Tanskan suurin eUrheilu-toimija Astralis on juuri sopinut huikean sopimuksen saksalaisen autojätti Audin kanssa.

Astralis, tulevan ELEAGUE major turnauksen yksi (22-29. tammikuuta) ennakkosuosikeista kertoi eilen Twitterissä uudesta sponsorisopimuksestaan Audin, yhden maailman suurimman autonvalmistajan kanssa. Myöskään sponsorisopimuksen summa ei ole missään mielessä pieni. Lähteiden mukaan sopimuksen arvo on hieman alle 700 000 euroa.

Summa on melkein sama, kuin SK Gamingin ja luottokorttifirma Visa:n välinen sponsorisopimus, josta osapuolet kertoivat aiemmin tammikuun alussa. Kahden näin suuren firman investoinnit eUrheiluun kertovat alan huikeasta kasvusta viimeisen vuoden aikana.

“Lajin ulkopuolisen sponsorin, kuten Audin, sijoitukset eUrheiluun ovat mahtavia uutisia sekä Counter-Strike, että koko eSports-skenelle.” Kommentoi Astraliksen perustaja Frederik Byskov uutta sponsorisopimusta. Esports veteraanina pidetty Byskov perusti Astraliksen vuoden 2015 lopulla, ja otti riveihinsä Team SoloMid:n entisen CS:GO-kokoonpanon.

Vain hieman yli vuotta myöhemmin Astralis on kasvanut yhdeksi eSports skenen suurimmista brändeistä. “Olen ollut mukana eSports:ssa yli 10 vuotta, ja perustimme Astraliksen vain vuosi sitten. On mahtavaa juhlia tiimin vuosipäivää uudella sopimusella. Olen erittäin kiitollinen työhön, jota RFRSH Entertainment on laittanut tähän, ja mahdollistanut sopimuksen Astraliksen ja Audin välille” Byskov sanoi.

Lähde: Dot esports