Fnaticin Valorant-joukkue etsii riveihinsä uusia pelaajia, kertoo puolalainen sivusto eweszlo.pl.

Fnaticin Valorant-kokoonpanosta on penkitetty Muhammad ”Moe40” Hariff ja Konstantinos ”tsack” Theodoropoulos, joten joukkue etsii kahta uutta pelaajaa riveihinsä.

Eweszlo.pl:n mukaan ruotsalaisorganisaatio on testannut riveihinsä ainakin viittä uutta pelaajaa, kuten muun muassa Mikołaj ”Mickebwoy” Chojnackia, Michał ”Buld” Sokalia, suomalaista Nikita ”derkeps” Sirmitevia ja CS-legenda Olof ”olofmeister” Kajbjeria.

Derkeps on tällä hetkellä venäläisen Valorant-joukkueen CrowCrowdin riveissä. Joukkue on Euroopan rankingissa sijalla 28.

Liquipedia VALORANT

@LiquipediaVAL
According to @KTerpinski's report, Fnatic have tested at least five players in the last days; among them @Buld01 (Ballista Esports), @mickebwoy (former HONK), @derkeps (CrowCrowd) and @olofmeister.

You can read the original report (in Polish) here: eweszlo.pl/buld-mickebwoy…

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

CS:GO ja Valorant sisäpiiriläinen neLendirekt kertoi Twitter-tilillään, että hän tiesi jo vuosi sitten, että olofmeister on miettinyt vaihtamista Valorantiin.

– Tiedän, että olof on katsonut Valorant-skeneä yli vuoden ajan. Viikkoja sitten minulle kerrottiin, että hän epäröi edelleen CS:n ja Valorantin välillä. ALEXin tavoin luulen, että hän siirtyy jossain vaiheessa Valorantiin, mutta epäilen, että onko hän on vielä valmis huipputasolle.

Fnaticin tämänhetkinen kokoonpano näyttää kokonaisuudessaan tältä:

Jake ”Boaster” Howlett
Domagoj ”doma” Fancev
Konstantinos ”tsack” Theodoropoulos (penkillä)
Muhammad ”Moe40” Hariff (penkillä)
Jacob ”Mini” Harris (valmentaja)

Artikkelikuva: DreamHack

Lue myös: CS:GO-tähti Alex ”ALEX” McMeekin kieltäytyi G2 Esportsin Valorant-tarjouksesta!