Norjalainen organisaatio ilmoitti lauantaina, että Joakim ”jkaem” Myrbostad on saanut tarjouksen, josta hän ei voi kieltäytyä ja tämän takia hän on lähteny Apeksin CS:GO-joukkueesta.

Lokakuussa 100 Thievesista norjalaiseen Apeks-joukkueeseen siirtynyt Joakim ”jkaem” Myrbostad yritti tuoda norjalaista CS:GOta kansainvälisille pelikentille, mutta joukkue ei ole pärjännyt odotusten mukaan.

Lauantaina puolen päivän aikoihin Apeks ilmoitti, että jkaem on vaihtamassa maisemaa.

– Jkaem on poistunut Apeksista välittömästi. Myrbostad sai tarjouksen, jota hän ei voinut vastustaa ja hänet ostettiin pois hänen sopimuksestaan, Apeks kertoi Twitter-tilillään.

Heti julkistuksen jälkeen jkaemin agenttina toimiva Asgeir Kvalvik saapui korjaamaan Apeksin lausuntoa ja hänen mukaan norjalaispelaaja on keskustellut toisen joukkueen kanssa, mutta mitään sopimuksia ei ole vielä kirjoitettu.

– Voin varmistaa, että olemme puhuneet toisen joukkueen kanssa. Minusta on todella outoa, miksi Apeks ilmoitti sopimuksen tehdyksi, vaikka osapuolet eivät ole allekirjoittaneet mitään. Jkaem on vieläkin sopimuksessa Apeksin kanssa.

Luultavasti sopimus on niin sanotusti maalissa, mutta allekirjoituksia ei ole vielä tehty, eikä asiasta olisi saanut ilmoittaa julkisuuteen ennen kuin se on virallista.

Onkin mielenkiintoista seurata, minkä joukkueen riveihin 100 Thievesin entinen rifle-pelaaja on siirtymässä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.